NL Web
Image default
Dienstverlening

Realiseer een goede afwerking met deze gevelplaten

Met de uit magnesiumoxide ontwikkelde MAGOXX platen van SINH Building Solutions, zorgt u ervoor dat uw gebouw meteen voorzien is van een goede afwerking. Dit zijn ecologische en kwalitatief hoogwaardige gevelplaten die gemaakt zijn van brandwerend bouwmateriaal. Dit biedt u veiligheid, terwijl u nog wel beschikt voer een ontwerp vrijheid. U werkt de platen namelijk af met elk gewenst soort laminaat. Denk hierbij aan hout, steen of kunststof. Bovendien zijn de platen ook bijzonder doeltreffend in zeer vochtige omgevingen en bent u verzekerd dat u geen last krijgt van schimmels of insecten. Ook zijn de platen 100% recyclebaar.

De eigenschappen van MAGOXX platen

De platen van MAGOXX hebben diverse eigenschappen, waardoor u er goed aan doet om voor deze gevelplaten te kiezen:

  • Onbrandbaar: het materiaal werkt brandwerend en brandvertragend.
  • Milieuvriendelijk: bevat geen silicaten of asbest en heeft slechts een beperkte carbon footprint.
  • Watervast: behoudt zijn vorm en kwaliteit wanneer het board in aanraking komt met water.
  • Isolerend: biedt uitstekende akoestische demping vanwege de lage dichtheid van het product.
  • Lichtgewicht: doordat een board licht van gewicht is, is het product makkelijk in gebruik en heeft u meer vrijheid bij het ontwerpen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarom deze ecologische platen de juiste oplossing is voor u. Slim, veilig en duurzaam zijn dan ook drie elementen die tegenwoordig onmisbaar zijn in moderne bouwtechnieken. Ook draagt u met deze platen een steentje bij aan een groene toekomst doordat er tijdens de productie een minimale CO2-uitstoot is.

Kies voor ecologische gevelplaten

De MAGOXX platen zijn unieke en innovatieve bouwoplossingen voor nieuwe constructies, renovatieprojecten, interieurconstructies en restauratiewerken. Kies voor deze gevelplaten om uw gebouw mee af te werken. U bestelt deze platen eenvoudig online. Wenst u meer informatie over deze ecologische platen? Dan vertellen de specialisten van SIHN Building Solutions u hier graag meer over.

https://magoxx.com/