NL Web
Image default
Industrie

Kunststof spuitgieten op maat van jouw wensen

Als jij een product op de markt wilt uitbrengen dat gemaakt is van kunststof, dan wil je zeker zijn dat dit vakkundig wordt gemaakt. Om de meest hoogwaardige kwaliteit na te streven, is het verstandig om beroep te doen op een ervaren specialist. Bij Structura weet je zeker dat jouw producten op maat worden gemaakt. Zij hebben namelijk reeds ervaring met een enorme diversiteit aan sectoren en bedrijven. De reden waarom zoveel mensen rekenen op hun diensten, is de flexibiliteit en het vakwerk dat zij aanbieden. Zo kunnen jouw wensen en verwachtingen werkelijkheid worden. Als een van de weinigen, maken zij gebruik van de TSG techniek, een nieuwere manier van spuitgieten waarbij de beste kwaliteit gegarandeerd is. Waar wacht je nog op?

Enkele kenmerken van deze techniek

Bij TSG techniek werkt men met een lage druk. Het grote voordeel hiervan is de vele ontwerpmogelijkheden die daardoor mogelijk zijn in tegenstelling tot andere spuitgiettechnieken. Bij Structura weet je dus vrijwel zeker dat kunststof spuitgieten volledig kan verlopen volgens jouw wensen. Vanaf de orderdatum is het mogelijk om binnen vier weken jouw bestelling uit te leveren. Van het ontwerp tot de oppervlaktebehandeling nemen ze je alles uit handen, zodat jij kunt bezig blijven met het werk dat je echt leuk vindt. Daarbovenop maken ze ook gebruik van duurzame producten, zodat jij een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Dat is pas service!

Bestel vandaag nog

Als jij dringend kunststof wilt laten spuitgieten door een vakspecialist, dan staan ze bij Structura klaar om jou te helpen. Zowel in grote als in kleine series is het mogelijk om producten te vervaardigen, zodat iedereen bij hen terecht kan. Sterke, stijve kunststofproducten met een grote mechanische belastbaarheid en van uitstekende kwaliteit zijn altijd het eindproduct. Neem daarom contact met hen op om te kijken hoe jouw wensen het beste werkelijkheid worden en plaats een bestelling.

https://structura.nl/