NL Web
Image default
Dienstverlening

Grondbewerkingsmachines voor de land- en tuinbouw

Grondbewerkingsmachines zijn voor diverse sectoren geschikt. Ze worden voornamelijk veel gebruikt voor de land- en tuinbouw, maar bijvoorbeeld ook in de wegenbouw, voor groenonderhoud en in de industriesector. U heeft daarbij de keuze uit twee verschillende categorieën grondbewerkingsmachines: ploegen worden gebruikt om wat dieper de grond mee in te gaan, terwijl walsen en zaaimachines gebruikt worden om de oppervlakte van de grond te bewerken. Twijfelt u welke machine het meest geschikt is voor uw toepassing? Dan vraagt u de experts van Kruse Ootmarsum b.v. om advies. Deze specialist heeft niet alleen een ruim aanbod aan grondbewerkingsmachines, maar heeft ook de juiste kennis om u van deskundig advies te voorzien.

Een ruim aanbod aan machines

Bij Kruse Ootmarsum b.v. vindt u een ruim aanbod aan machines voor verschillende toepassingen in uiteenlopende branches. Naast grondbewerkingsmachines bieden ze bijvoorbeeld ook nat-droogzuigers, zoutstrooiers en dieseltanks aan. Welk product u ook wilt aanschaffen, u bent altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Deze specialist werkt namelijk samen met de meest toonaangevende merken op de markt. Denk aan APV en Sauerburger, maar ook aan Dücker, Schmidt en Brantner.

Een dieseltank die geschikt is voor meerdere soorten brandstoffen

Wilt u bij Kruse Ootmarsum b.v. een dieseltank kopen? Dan profiteert u van diverse voordelen. Deze tank is namelijk niet alleen geschikt voor diesel, maar ook voor het opslaan van andere brandstoffen. Daarnaast is de mobiele dieseltank makkelijk te vervoeren naar de bouwplaats of werkplek en is het product leverbaar in verschillende formaten.

Neem contact op met deze specialisten

Wilt u graag een grondbewerkingsmachine kopen bij Kruse Ootmarsum b.v.? Of bent u eerder geïnteresseerd in een dieseltank om brandstof eenvoudig in op te slaan? Ontdek wat deze specialist voor u kan betekenen en neem eventueel contact met ze op voor meer informatie. Deze experts helpen u graag bij al uw vragen.