NL Web
Image default
Eten en drinken

Verassend lunchen doe je bij dit restaurant in Zeeland

Als je op een bijzondere plek wilt lunchen in Zeeland, dan reserveer je een tafel bij ZeeuwsGenieten in Waarde. Hier vind je niet alleen een mooie camping, maar je kunt ook heerlijk komen eten in het restaurant. Uiteraard geniet je van een heerlijk hapje en drankje met vrienden of familie. Je kunt in ieder geval altijd rekenen op overheerlijk, smaakvol én vers eten. Daardoor geniet je steeds van een voortreffelijke maaltijd wanneer je komt lunchen bij dit restaurant in Zeeland.

Word iedere keer verrast door een nieuwe menukaart

Bij ZeeuwsGenieten zit je helemaal goed als je op zoek bent naar een restaurant met diverse lunchopties. Ze werken altijd met verse seizoensproducten. De menukaart varieert dan ook per seizoen, waardoor je tijdens ieder verzoek opnieuw verrast wordt. Kies er bijvoorbeeld voor om een borrelplank vol streekproducten te bestellen en combineer dit met een heerlijk Zeeuws biertje. Misschien ga je toch liever voor een heerlijke kop koffie met huisgemaakt gebak. In het voorjaar geniet je lekker van een zonovergoten terras en in het najaar kies je voor een knus plekje bij de houtkachel!

Zakelijk lunchen in Zeeland

Zoek je naar een passende vergaderlocatie? Of wil je hapjes en drankjes laten verzorgen na de vergadering? Ook dan kun je zakelijk komen lunchen bij dit restaurant in Waarde, in Zeeland. Ze hebben hier namelijk voldoende voorzieningen om de vergadering tot een succes te maken. Na een dag vergaderen genieten jij en jouw collega’s vervolgens van een heerlijk hapje en drankje.

Loop eens binnen

Wil je bijzonder lunchen in Zeeland? Reserveer dan eenvoudig een tafeltje bij dit gezellig restaurant in een van de mooiste provincies in Nederland! Of wens je meer informatie over de zakelijk mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op met de medewerkers van het restaurant. Wat je wensen ook zijn, de medewerkers voorzien je graag van meer informatie.

https://zeeuwsgenieten.com/