NL Web
Dienstverlening

Houten vloeren Haarlem

Je kunt nu wel zeggen dat mijn droom is uitgekomen. Ik speel sinds mijn 7e al met veel plezier voor vv DOVO uit Veenendaal. Ik ben wel 2 seizoen weg geweest naar FC Utrecht maar dat was niet echt een succes en ik redde dat niet met school dus ging ik weer spelen voor vv DOVO. Nu ben ik 17 jaar en heb er anderhalve seizoen op zitten in het eerste van DOVO. Ik vond het best spannend om op mijn 16e al mijn debuut in het eerste te maken maar nu is het wel normaal eigenlijk en vind ik het heerlijk om elke zaterdag weer achter die bal aan te rennen. Maar nu kreeg ik 2 maanden geleden een brief binnen van mijn favoriete club AFC AJAX. Ze wilden me graag zien tijdens een speciale selectiedag. Dat was vorige maand en dat ging erg goed. Ik ben uitgekozen en ga in de winterstop voetballen voor AFC AJAX o19. Tuurlijk zou het niveau wel even wennen zijn maar ik wil dit echt heel graag en ga er alles aan doen om daar het eerste te behalen.

Verhuizen

Omdat het van Veenendaal naar Amsterdam wel ver is om elke dag op en neer te gaan ben ik gaan zoeken naar een appartement zodat ik daar doordeweeks kan wonen en goed kan uitrusten. Ik had al snel wat op het oog. Het was niet in Amsterdam maar dat vond ik ook niet erg want ik hou wel wat meer van de rust. Ik zag een mooi appartement te huur staan in Haarlem. Ik besloot nadat ik natuurlijk goed rond had gekeken met mijn vader dit te gaan huren. Nu hoefde ik maar 34 minuten onderweg te zijn in plaats van 1 uur en 10 minuten. Dat scheelde een hoop en dat is erg fijn.

Bax Houthandel

Alles was perfect aan het appartement er moest alleen nog maar een nieuwe vloer in. Ik zag in de krant een advertentie van Bax houthandel met de titel houten vloeren Haarlem. Nou dit was precies wat ik nodig had en ik ging even kijken of ik wat moois kon vinden. Eigenlijk had ik het wel snel gezien en had ik al snel een nieuwe houten vloeren Haarlem.