NL Web
Image default
Dienstverlening

Leer data beter begrijpen met behulp van een cursus datavisualisatie

Wordt er periodiek een heleboel data over jouw bedrijf bekendgemaakt, maar heb je moeite om deze goed te begrijpen en helder over te brengen? Dan is een cursus datavisualisatie van De Monchy & Bakker wellicht wat voor jou. In deze tweedaagse cursus datavisualisatie leer je data beter te begrijpen en om te zetten naar heldere inzichten voor zowel jezelf als je publiek.

De exacte punten die je leert tijdens deze training

In de wereld van tegenwoordig met een groeiende hoeveelheid data is het belangrijker dan ooit om deze te begrijpen. Data geeft namelijk belangrijke inzichten over de prestaties van jouw bedrijf. Het is daarom ook belangrijk om te leren wat je met deze data kunt doen. Tijdens deze training leer je daarom niet alleen de data beter te begrijpen, maar ook:

  • Hoe je het verhaal in en achter de data vindt
  • Hoe je het verhaal in en achter de data op een juiste manier visualiseert
  • Hoe je de kracht van visuele perceptie gebruikt
  • Hoe je verschillende designprincipes toepast voor het onderscheiden van de data
  • Hoe je de storyline omzet naar een weergave, zoals een dashboard of een rapportage

Om de cursus datavisualisatie compleet te maken, leer je tenslotte hoe je de visualisaties van de data overtuigend presenteert. Als je deze punten allemaal eigen maakt, weet jij binnenkort jouw publiek nog beter aan te sporen tot actie.

Neem deel aan deze leerzame cursus

Vind jij het belangrijk om te leren data beter te begrijpen zodat je exact weet hoe jouw bedrijf ervoor staat? En wil je leren hoe je deze data kunt visualiseren zodat je uiteindelijk je publiek ermee kan aansporen tot actie? Dan is het raadzaam om de cursus datavisualisatie van De Monchy & Bakker te volgen. Het is tevens mogelijk om een in-company cursus te organiseren voor je medewerkers. Zo weten jullie binnenkort allemaal exact hoe het bedrijf ervoor staat en begrijpen jullie de doelgroep nóg beter!

https://demonchyenbakker.nl/