NL Web
Image default
Dienstverlening

Ontdek de voordelen van PVT-panelen

Wil je groene energie opwekken door middel van duurzame PVT-panelen? Deze panelen produceren naast energie ook warmte, waardoor je nog meer kosten kunt besparen op de energierekening. Reken hierbij nog subsidie op die je kunt krijgen voor een zonneboiler en geniet van alle financiële en duurzame voordelen van PVT-panelen. Deze vorm van een zonneboiler stijgt steeds meer in populariteit vanwege de combinatie van het duurzaam opwekken van warmte én stroom. Ontdek het assortiment van HRsolar en zie wat voor effect een zonneboiler op jouw huishouden kan hebben.

Wat zijn PVT-panelen?

PVT-panelen zetten zonlicht niet alleen om in energie, maar wordt ook de warmte opgenomen door de zonneboiler. Dit gebeurt via een vloeistof, die uiteindelijk weer wordt overgebracht naar een warmtepomp of zonneboiler. Deze vooruitstrevende techniek, die tevens eenvoudig te installeren is, resulteert in het besparen van honderden euro’s per jaar. De effecten van deze duurzame panelen, waarvoor je subsidie ontvangt, in combinatie met een zonneboiler zie je al snel terug op de energierekening. Bekijk het assortiment van deze specialist en bekijk hoeveel jouw huishouden per jaar kan besparen.

Ontvang een aantrekkelijke subsidie

Wil je subsidie ontvangen voor het aanschaffen van een zonneboiler of warmtepomp in combinatie met PVT-panelen? Deze specialist biedt online quick-scan aan waardoor je precies kunt zien welke zonneboiler bij jouw huishouden en gebruik past. De subsidie die je kunt ontvangen voor een zonneboiler hangt af van de inhoud van de boiler en de hoeveelheid energie die dit duurzame systeem opwekt. Dit kan oplopen van €505 euro tot maar liefst €2303 euro.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw woning

Schaf duurzame PVT-panelen aan in combinatie met een zonneboiler om een aantrekkelijke subsidie te ontvangen voor het opwekken van groene energie. Deze specialist helpt jou bij het vinden van de perfecte zonnewarmtesysteem op basis van het gebruik van jouw huishouden en je budget. Bezoek de website van deze specialist voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden of neem contact op met de klantenservice.