NL Web
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een pelletkachel in Hengelo? Hier vindt u die!

Heeft u het vaak koud in huis en wilt u dit probleem oplossen met een heerlijk warme kachel? Ga eens langs bij Fuego. Hier vindt u een ruim assortiment aan kachels. Zo vindt u er Wanders gaskachels en pelletkachels in de buurt van Hengelo. Maar naast een Wanders gaskachel en een pelletkachel in Hengelo, kunt u er ook terecht voor bijvoorbeeld een houtkachel. Net als voor talloze accessoires als hout voor de kachel, barbecues en onderhoudsproducten.

Producten in heel Nederland

Fuego is gevestigd in Holten. Het is dus ideaal om hier een Wanders gaskachel of pelletkachel te kopen als u uit de buurt van Hengelo komt. Maar als u niet in de buurt van Holten woont, heeft u de mogelijkheid om de producten van de kachelspecialist in huis te halen. Als u namelijk via de webshop bestelt, kunt u de producten in heel Nederland thuisbezorgd krijgen. Dankzij de uitgebreide website krijgt u een goed overzicht van het aanbod.

Het bedrijf

De kachelhandelaar staat bekend om zijn goede en vriendelijke service. Alle producten zijn van de beste kwaliteit, zo ook de Wanders gaskachel en pelletkachel in Hengelo, en u bent verzekerd van een uitstekende garantie. Bovendien staan de medewerkers voor u klaar met uitgebreid advies, zodat u zeker weet dat u met het juiste product de deur uitloopt. En dit alles wordt gedaan om een warme en vriendelijke manier, zodat u terug kunt kijken op een goede winkelervaring.

Ervaar kwalitatief vakmanschap

Alleen het beste personeel gaat voor het bedrijf aan de slag. Alle medewerkers zijn in het bezit van het diploma Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen en het bedrijf is aangesloten bij het NHK (Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche), dat verantwoordelijkheid en veiligheid garandeert. Om de vakkundigheid te behouden en steeds beter en innovatiever te worden, wordt er actief voor gezorgd dat de medewerkers up-to-date blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in het vak. Hier wordt streng op gecontroleerd.