NL Web
Dienstverlening

Proefschrift laten drukken

Ik heb mijn proefschrift laten drukken bij Proefschriftenprinten.nl. En daar ben ik heel erg blij mee! Zij hebben voor mij namelijk een prachtig uitziend proefschrift gemaakt. Ook de omslag hebben zij zelf ontworpen. En dat allemaal gratis! Natuurlijk was het dan wel verplicht dat ik bij hen mijn proefschrift liet drukken. Dat heb ik dan ook laten doen. Aan degene aan wie ik mijn proefschrift voorlopig heb gegeven waren de reacties heel erg positief.

Proefschriftenprinten.nl

Ik kwam op de website proefschriftenprinten.nl terecht toen ik op het internet op zoek was naar een drukkerij. Daar las ik dat zij nog veel meer drukken, waaronder dus een aantal specilicaties. Zoals de proefschriften. Ik besloot daar langs te gaan om te kijken wat zij voor mij konden betekenen. En hoe dat met zo’n omslag in zijn werk ging. Daarnaast zien afbeeldingen er natuurlijk hartstikke leuk uit. Maar wanneer je zo’n proefschrift in je handen hebt kom je er het beste achter hoe goed de kwaliteit is. Daarom heb ik hen opgebeld om een afspraak in te plannen.

Naar de drukkerij in Ede

Zodoende ben ik daar naartoe gegaan. En werd ik hartelijk ontvangen. Er lagen ook allerlei proefschriften klaar die als voorbeeld werden getoond. Allerlei verschillende soorten papier en kaften. Maar de kwaliteit zag er in ieder geval hartstikke goed uit! Ook de omslagen zagen er erg professioneel uit. Die hadden zij van Printservice Ede dus zelf ontworpen. Zij hebben daar allemaal ontwerpers voor zitten. Vervolgens hebben we mijn proefschrift besproken. Ook met een ontwerper erbij. Die heeft gekeken naar wat er allemaal in staat en kwam met creatieve ideeën over hoe ik het allemaal voor mij zie.

Uiteindelijk kreeg ik het ontwerp opgestuurd. En het was prachtig! In de tussentijd had ik ook al gekeken naar welk briefpapier ik wou hebben. Vervolgens kreeg ik ze opgestuurd. Wat een prachtig eindresultaat!