NL Web
Image default
Dienstverlening

Schakel deze specialist in voor uw meerjarenonderhoudsplanning

Schakel een deskundig bedrijf in om een meerjarenonderhoudsplanning, oftewel MJOP, op te laten stellen en wees verzekerd van het beste resultaat. Hier kunt u op rekenen bij Keurhuis Nederland, een bedrijf dat door heel Nederland nauwkeurige inspecties uitvoert en hiervoor gedetailleerde rapporten opstelt voor allerlei doeleinden. Zij staan onder meer eigenaren van bedrijfsonroerend goed, woningcorporaties en VvE’s bij en bespreken de wensen van iedere opdrachtgever nauwkeurig. Zo behoort de meerjarenonderhoudsplanning tot hun uitgebreide dienstenpakket en specialisme binnen de vastgoedbranche. Lees verder, bezoek hun website en ontdek wat dit bedrijf allemaal voor u kan betekenen en hoe u eenvoudig een MJOP aanvraagt voor uw pand.

Wat is een meerjarenonderhoudsplanning?

Meerjarenonderhoudsplanningen worden opgesteld voor zowat alle soorten panden. Deze dient ervoor om een overzicht te hebben over de onderhoudswerkzaamheden en renovaties voor de lange termijn. Voor de komende 10 en 25 jaar weet u wat u qua onderhoud mag verwachten. Elke vier jaar wordt de planning bovendien aangepast, zodat de meest recente gegevens kunnen worden geraadpleegd en plannen up-to-date zijn. Ook wordt hierbij de meerjarenbegroting aangepast. Keurhuis Nederland stelt een meerjarenonderhoudsplanning op voor zowel woningcorporaties, VvE’s, scholen als particulieren. Dankzij de meerjarenonderhoudsplanning heeft u nog jarenlang zekerheid over zorgeloos gebruik en verhuur van het desbetreffende pand.

Vraag ook uw keuring aan

Naast de MJOP, kunt u bij Keurhuis Nederland uit Geldermalsen ook terecht voor diverse keuringen. U kiest hier bijvoorbeeld voor de opleverkeuring, die snel de gebreken van een pand naar voren haalt en u voorziet van hersteladviezen. Ook kunt u kiezen voor de Pluskeuring, met kleurenfoto’s en meer duidelijkheid over de herstelkosten. Heeft u een keuring nodig voor de NHG? Dan vraagt u die hier ook eenvoudig online aan. Eventueel kunt u ook gaan voor de combinatie Pluskeuring en NHG-keuring, waarmee u alles voorhanden heeft, ook voor uw VvE. Keurhuis Nederland maakt het u zo gemakkelijk mogelijk!

https://www.keurhuisnederland.nl/