NL Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarvoor wilt u een veiligheidskundige inhuren?

Wilt u een veiligheidskundige inhuren in een mechanische, elektrische of chemische omgeving? In al deze gevallen en meer kunt u uitstekend terecht bij Hattink Advies B.V. in Bergen op Zoom, provincie Noord-Brabant. Dit bedrijf is al sinds 1985 actief op het gebied van bodem- en bouwwerkzaamheden, waardoor de medewerkers over veel praktijkervaring in de sector beschikken. Zij weten dus als geen ander wat de risico’s in dergelijke omgevingen zijn. Aan deze praktijkervaring heeft het bedrijf een specialisatie in arbeidsveiligheid toegevoegd, waardoor u voor uw project met een gerust hart een veiligheidskundige kunt inhuren van dit bedrijf.

Waarom besluiten om een veiligheidskundige in te huren?

U kunt een veiligheidskundige inhuren om verschillende redenen. Natuurlijk is het voornaamste doel hiervan om de arbeidsveiligheid van een werkplaats te garanderen. Zo lopen u en uw medewerkers de minste arbeidsrisico’s. Er zijn echter verschillende zaken die u uit handen kunt geven bij het inhuren van een veiligheidskundige. Dit is geheel afhankelijk van uw situatie, maar de mogelijkheden zijn onder andere:

  • Het laten opstellen en/of beoordelen van VGM-plannen
  • Het laten opstellen van een plan van aanpak met betrekking tot arbeidsveiligheid
  • Het laten aanreiken van toolboxen voor arbeidsveiligheid
  • Het laten verzorgen van opleidingen en trainingen op het gebied van arbeidsveiligheid aan medewerkers en andere betrokken partijen
  • Het uitvoeren van Risico Inventarisatie & Evaluaties (RI&E’s)

Hoe kan de specialist u van dienst zijn?

De veiligheidsexperts van Hattink Advies B.V. uit Bergen op Zoom, Noord-Brabant, vernemen graag op welk gebied met betrekking tot arbeidsveiligheid ze u mogen ontzorgen. Neem contact op met het bedrijf om uw project of situatie voor te leggen. U ontvangt dan meer informatie over de mogelijkheden tot het inhuren van een veiligheidskundige. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en zorgen voor een veilige werkomgeving voor u, uw personeel en andere partijen die bij de werkplaats betrokken zijn.

https://hattinkadvies.nl/