NL Web
Image default
Telefonie

Een onmisbaar telefoonaccessoire: een telefoon hoesje

Is het jou al eens overkomen: het laten vallen van je smartphone? Bijna 1 op de 3 Nederlands loopt met een gebroken telefoonscherm. Als je jouw smartphone niet beschermt met een telefoonhoesje, betekent dit dus dat je 33% kans op schade hebt. Dat wil je liever voorkomen. Gelukkig is er een oplossing voor, namelijk een telefoonhoesje bestellen. Het kost je slechts een paar tientjes, maar daarmee bespaar je jezelf (en je portemonnee) een hoop stress. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Wat is een telefoonhoesje?

Een telefoonhoesje vraagt eigenlijk niet meer om een uitleg, want de naam verklapt het al. Een telefoon hoesje, ook wel smartphonehoesje, gsm hoesje of mobiel hoesje genoemd, beschermt jouw telefoon tegen vallen en stoten. Daarnaast worden er op internet ook veel screenprotectors aangeboden, die speciaal ontworpen zijn om het touchscreen van je smartphone schadevrij te houden.

Welke telefoon heb ik?

Ben je van plan om een telefoonhoesje aan te schaffen? Dan doe je er verstandig aan om met de volgende zaken rekening te houden. In de eerste plaats is het belangrijk om te weten welk type telefoon je hebt. Waar de één honderd procent overtuigd is van zijn of haar telefoonmodel, kunnen anderen nog wel eens twijfelen. Ga bij twijfel naar de “instellingen” van je telefoon en kies dan onderaan voor “Toestel-info” of “Info telefoon”. Bij sommige modellen kun je het modelnummer overigens ook op de achterkant van de behuizing vinden. Zodra je weet welk modelnummer bij jouw telefoon hoort, kun je op internet gaan zoeken naar een smartphonehoesje dat past bij jouw stijl, wensen en voorkeuren.

Waar vind ik de leukste smartphonehoesjes?

Als je het belangrijk vindt dat jouw telefoon net zo stralend voor de dag komt als jij, kun je bij een aantal webshops in Nederland terecht. Zo heb je bijvoorbeeld een webwinkel die Casimoda heet. Deze webshop is speciaal gericht op trendy telefoonhoesjes van uitstekende kwaliteit. Wil je graag van verschillende telefoonhoesjes merken bekijken, dan vind je bij Telefoonhoesje Store voldoende aanbod. Als je er nog niet helemaal uit bent, kun je ook nog een blik werpen op het assortiment van Leuke Telefoonhoesjes. Het zijn stuk voor stuk Instagramwaardige telefoonhoesjes met een hoge dosis fashiongehalte.

https://www.casimoda.nl/