NL Web
Image default
Vakantie

5 geweldige redenen om Verona in Italië te bezoeken tijdens je volgende vakantie

Als je een toerist bent, dan weet je dat Italië één van de mooiste plekken is om je vakantie te spenderen. Als je in Italië bent, moet je Verona echt bezoeken: hier vindt je schoonheid en rust. Er zijn veel redenen om Verona in Italië te bezoeken.

Je vindt er vriendelijke autoverhuurbedrijven, die goedkope auto’s verhuren. Het wordt aangeraden om als bezoeker een auto te huren, omdat je snel verdwaald in de stad. Een huurauto is een handige manier om door Verona te reizen.

Waarom moet je naar Verona in Italië gaan?

Verona in Italië is een prachtige plek. Er zijn veel redenen om Verona te bezoeken. Je kunt verhuurbedrijven met elkaar vergelijken als je binnen een bepaald budget wil blijven. Een huurauto is zo gevonden, maar vergelijk de verhuurbedrijven om ook een veilige optie te kunnen kiezen, bezoek deze website voor meer informatie over autoverhuur. In Verona kunt u een auto huren bij bedrijven als Dollar, Keddy By Europcar, Alamo, Payless, National, Budget, Europcar, Flizzr, Avis, Thrifty, Global Rent a Car, Hertz, Green Motion, InterRent, Sixt, Surprice, Enterprise, Rhodium, Goldcar en Firefly.

1.    Centrum van romantiek

Dit is één van de meest mooie en romantische plekken met iconische connecties. Shakespeare koos bijvoorbeeld deze plek om Romeo en Juliet te schrijven, zijn meesterwerk. Vanwege de schoonheid en romantische omgeving, moet je hier echt tijd doorbrengen. Je vindt er ook mooie monumenten.

2.    La Piazza delle Erbe

Deze plek wordt ook wel het hart van Verona genoemd, omdat je er overdag verse groente en fruit kunt krijgen. Je ziet er kraampjes vol prachtige, kleurrijke groenten en fruit waar je van kunt proeven. ’s Nachts brengen tieners leven in de brouwerij en kun je genieten van onderhoudende activiteiten. Het maakt jouw vakantie onvergetelijk.

3.    Opera en de arena

Als je van opera en muziek houdt, dan is dit jouw plek. Er wordt gezegd dat er altijd muziek in de lucht is in Verona. De beste opera’s worden hier opgevoerd. Er zijn concerten en muziekfestivals in de stad, die het bezoeken waard zijn.

4.    Romeinse ruïnes

Dit is één van de beste plekken voor mensen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en architectuur. Het wordt gezien als de op één na beste plek voor Romeinse ruïnes. Je kunt er veel leren over de Romeinse cultuur en geschiedenis. De mooie muren en wegen in Verona maken je nieuwsgierig. Als jouw vragen worden beantwoord door de locals.

5.    Kunst in een middeleeuws paleis

Er is een opmerkelijk en oud fort dat in de 20e eeuw gerestaureerd is. Het is het beste voorbeeld van vermenging van de oude en moderne wereld. Je vindt er veel cultuur en geschiedenis, architectuur en kunst. Dit paleis mag je niet missen als je de ware schoonheid van Italië wil ontdekken.

De top 5 redenen om een vakantie naar Verona in Italië te boeken worden hierboven beschreven. Er is nog veel meer te doen in Verona, waar je blij en verrast over zult zijn. Plan je volgende reis naar Verona, het is één van de reizen die jij je leven lang zult herinneren.

https://www.autoitaly.nl