NL Web
Image default
Gezondheid

Wat is exact intermittent fasting? Dé methode om af te vallen

Wat is intermittent fasting, vraag je je af? Het is een geschikte manier om af te vallen met behulp van zogenaamde ‘vastenfases’. Per dag heb je een aantal vaste momenten waarop je eet en vaste momenten waarop je vast. Daarmee geef je je lichaam de kans tot rust te komen. De maag en darmen zijn op de rustmomenten niet bezig met voedselvertering, maar kunnen overstappen naar de vetvoorraad en hier in alle rust aan knabbelen. Het gevolg is dat je makkelijker vet kwijt raakt. Foodsisters bestaat uit een duo zussen uit West-Friesland dat inmiddels alweer 12 jaar bezig is met het opstellen van food weekmenu’s. Deze weekmenu’s zijn koolhydraatarm en zijn bedoeld om extra resultaten te behalen. De kookboeken zijn simpel, maar staan boordevol nuttige tips en handleidingen.

Intermittent fasting: nuttig en toch ontspannen

Wat is intermittent fasting? Een methode om op ontspannen wijze succesvol af te vallen, niet meer en niet minder. De methode is voor iedereen geschikt. Foodsisters is erg succesvol en heeft een trouwe achterban: sommige van de volgers volgen al ruim tien jaar de menu’s. De community bestaat uit inmiddels meer dan 120.000 mensen die de weekmenu’s volgen of hebben gevolgd. De zussen blijven dicht bij zichzelf en gebruiken recepten die door elke alleenstaande en ieder gezin te gebruiken te zijn. Wat is intermittent fasting, behalve gezond en lekker eten?

De heerlijkste gerechten

Wat is intermittent fasting? Bekijk het zo: intermittent fasting is dé manier om de lekkerste, meest gezonde maaltijden uit te proberen. Het aantal bezoekers op de website van de hier genoemde specialist op het gebied van intermittent fasting blijft maar toenemen. Dat moet toch een teken zijn: de methode werkt. Gezond afvallen lukt met variatie en voldoende goed eten. Iedereen kan afvallen, zolang je er maar in gelooft en zolang de methode aangenaam is.

https://foodsisters.nl/