NL Web
Image default
Vervoer en transport

Binnenkort verhuizen? Wij nemen de zorg op ons

Binnenkort verhuizen? Wij nemen de zorg op ons.

Hebt u binnenkort een verhuizing op de planning staan? De kans is groot dat u momenteel overspoeld wordt door al het werk dat dit met zich meebrengt. Door uw verhuizing aan ons over te laten, bespaart u zichzelf alvast een hoop kopzorgen en kunt u rekenen op een professionele, voordelige en klantgerichte service. Wij stellen ons hierna graag even verder aan u voor.

Professioneel

Uw verhuizing wordt steeds met de grootste zorg door ervaren verhuizers uitgevoerd. Zij weten als de beste hoe zij uw spullen veilig en zonder schade moeten demonteren/monteren, inpakken en transporteren.
U kiest zelf op welke diensten u beroep wilt doen. Zo is het mogelijk dat u de voorbereiding zoals het inpakken en demonteren van de meubelen al zelf doet, u kunt dit echter ook door onze medewerkers laten doen. Eenmaal alles klaar om te verhuizen, dan zetten wij hiervoor het best geschikte transportmiddel in, indien nodig samen met een verhuislift als u van of naar een flat verhuist.
Als u dit wenst kunt u bij ons ook de nodige dozen, tape en beschermfolie aankopen om uw gerief veilig te kunnen inpakken.

Voordelig

Bij ons geen kleine lettertjes, de offerte die u ontvangt, is ook de prijs die u uiteindelijk zult betalen. In deze prijs is niet alleen de verhuizing zelf opgenomen, ook de verzekering in geval van schade zit hierin verrekent. Doet er zich tijdens de werken onverwacht een probleem voor waardoor u schade ondervindt, dan wordt dit vanuit de verzekering volledig vergoed. Wij doen er uiteraard alles aan dat dit niet zou gebeuren, maar een ongeluk zit soms in een klein hoekje en wij willen u dan ook die zekerheid bieden.
U kunt er van op aan dat u bij ons de scherpste offerte op de markt zult vinden.

Klantgericht

Wij benaderen iedere klant op een persoonlijke en klantgerichte manier. Samen met u gaan wij tijdens een vrijblijvend gesprek na wat de wensen en noden zijn en daar stellen wij de praktische uitwerking van uw verhuizing op af. Aarzelt u dan ook in geen geval om ons al uw vragen en bezorgdheden over te maken, zodat wij hier aan tegemoet kunnen komen.

Ontdekt u snel ons veelzijdige aanbod op www.keurmerkverhuizer.nl. Wij bieden u graag meer informatie en een geheel vrijblijvende offerte op maat van uw verhuizing aan.

Uw verhuizing zal nog nooit zo vlot, efficiënt en voordelig verlopen zijn.