NL Web
Vervoer en transport

Waar op letten bij verhuisbedrijf uit Gouda

Verhuizen is iets waar veel mensen tegenop kijken. Alle meubels de trap afsjouwen en glaswerk, potjes etc. inpakken in bubbelfolie. Dan nog maar te zwijgen over alle kleding en rommelkasten die leeg geruimd moeten worden om vervolgens in dozen in te pakken. Om dan vervolgens alles door vrienden en/of kennissen in te laten laden in een gehuurd busje dat eigenlijk te klein is. Om het uiteindelijk weer bij je nieuwe woning naar binnen te halen en dan moet het uitpakken nog beginnen. 

Verhuisbedrijven in Gouda

Het is begrijpelijk dat veel mensen hier tegenop kijken, maar er zijn tegenwoordig in Gouda verhuisbedrijven die hun vak goed beheersen en jarenlang ervaring hebben met het vervoeren van je inboedel. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat je antieke klok van een overleden familielid kapot gaat doordat je neefje die je heb gevraagd om te komen helpen verhuizen hem laat vallen van de trap. Of je dat je broer die ook even langs kwam voor wat zware sjouwwerk te verrichten tegen die mooie antieke vaas stoot. 

Dit kan makkelijk allemaal voorkomen worden door een professioneel verhuisbedrijf in te huren. Zeker in de randstad is dit aan te raden aangezien hier veel woningen zijn die nog al wat trappen hebben, wat het allemaal wat moeilijker maakt om het zelf te doen. Daar komt nog bij kijken dat de verhuisbedrijven in de randstad met name in Gouda beschikken over grote vrachtwagens waardoor er vaak maar een enkele keer gereden hoef te worden naar je nieuwe woning. Een verhuiswagen heeft gemiddeld een inhoud van 20 kubieke meter, hierop zal vooraf een inschatting gemaakt worden hoeveel ritten er nodig zijn en wat dat zal gaan kosten. Dit zal allemaal ter plaatse worden verricht als extra service van het bedrijf, we moeten er immers niet aan denken dat tijdens het inladen blijkt dat er meer ritten nodig zijn dan vooraf werd gedacht. 

Ook verhuisliften

Op extra’s worden ook gelet, zoals het type woning. Woon je in een monumentaal pand in de binnenstad of in een hoogbouw, dan is een lift zeker aan te raden om erbij te nemen. Deze liften zijn erg gemakkelijk en handig aangezien die veel werk besparen en het is nog veiliger ook. De meeste liften kunnen tot een hoogte gaan van 9 etages. 

Lage prijzen

Dankzij de lage prijzen die verhuisbedrijven bieden is het een stuk prettiger om dit werk uit handen te geven zodat je er zelf geen omkijken meer naar heb. Je kan het gerust uit handen geven waardoor jij je op alle gemak kan richten op het uitpakken en opnieuw inrichten van je nieuwe huis.

https://jacdenhollander.nl/verhuisbedrijf-gouda/