NL Web
Webdesign

Digital signage geregeld door een professional

Als bedrijf wil je natuurlijk graag dat mensen veel over je te weten komen en het liefst op een makkelijke manier. In het huidige digitale tijdperk kun je daarvoor verschillende manieren gebruiken en eentje daarvan is mastering digital signage.

Informatie via schermen doorgeven

Digital signage staat voor het gebruik van beeldschermen om informatie over te brengen naar mensen. Dit kunnen zowel grote beeldschermen als kleine zijn, zoals bijvoorbeeld een tablet of telefoon in het laatste geval. Digital signage is wellicht een begrip dat niet bij iedereen een belletje doet rinkelen maar het komt vaker voor dan je denkt. Denk bijvoorbeeld eens aan het gebruik van schermen in de wachtkamer bij een arts waarop je informatie kunt lezen over het ziekenhuis zelf die afgewisseld wordt met nieuwsberichten of het weer. Op die manier wordt het wachten minder vervelend maar blijft de patiënt ook op de hoogte van het laatste nieuws.

Laat de digital signage voor je regelen

Als je zelf als ondernemer niet zo’n ster bent in digitale aangelegenheden kun je dit het beste overlaten aan een professioneel bedrijf. Een goed voorbeeld hiervan is QYN. Zij kunnen de volledige digital signage voor je bedrijf of instelling regelen zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Op die manier kun jij snel en op een moderne manier je klanten benaderen met een systeem dat werkt en ook blijft werken.

Digital signage op maat gemaakt

De digital signage wordt voor iedere onderneming op maat gemaakt. Zo kun je een keuze maken uit diverse vormen van beeldschermcommunicatie. Dit zijn: digital signage, (instore) interactive, muziek, social media integratie of mobile signage. Op de website van het bedrijf kun je vinden wat deze vormen precies inhouden en waarvoor geschikt zijn. Zo kun je voor jouw bedrijf ook de meest efficiënte manier uitkiezen.