NL Web
Zakelijke dienstverlening

Een virtuele tour laten maken om uzelf te tonen

Wist u dat u een virtuele tour kunt laten maken van uw bedrijf? Dit kan dankzij de expertise van OMNI VR uit Reeuwijk! Ze maken virtuele rondleidingen waarmee u uw klanten en andere relaties op afstand kunt rondleiden in uw bedrijf. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor hotels. U kunt zo eenvoudig uw potentiële gasten uw eetzaal, het zwembad of de hotelkamers laten zien, zonder dat ze fysiek aanwezig zijn in uw hotel. Zo weten ze van tevoren al wat ze kunnen verwachten. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Over deze mogelijkheden wordt verderop meer verteld.

Ontdek alle mogelijkheden van het laten maken van een virtuele tour

Het laten maken van een virtuele tour biedt u allerlei mogelijkheden, ook om deze tour aan te passen met allerlei visuele effecten. U kunt bijvoorbeeld beschrijvingen of ondertitels toevoegen. Zo kunt u de kijker nog beter informeren. Er zijn er nog veel meer mogelijkheden. OMNI VR uit Reeuwijk kan de kijker zelfs meenemen naar een compleet andere wereld. Dit kan bijvoorbeeld een uitkomst zijn voor musea. Zo beleven uw bezoekers het verhaal dat verteld wordt nóg intenser.

Een uitkomst voor iedereen

Een virtuele tour is niet alleen leuk en interessant, maar kan voor sommige mensen, zoals mensen met een beperking, zelf zeer informatief zijn. Deze groep mensen kan bijvoorbeeld van tevoren al zien hoe het in uw instelling gesteld is met de toegankelijkheid. Zo kunnen deze mensen zelfstandig uw instelling bezoeken. Zo ervaren ze dingen die ze normaal gesproken misschien niet kunnen ervaren.

Bekijk alles dat er mogelijk is

Er zijn dus allerlei mogelijkheden dankzij het laten maken van een virtuele tour. U weet nu een aantal mogelijkheden, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met de experts.  Ze vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

https://www.omnivr.nl/