NL Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Digitale veiligheid begint bij de glasvezelmonteur en de glasvezelinstallatie

Diverse onderzoeken op het gebied van ICT stellen onomstotelijk vast dat er op elk punt binnen de infrastructuur in toenemende mate aandacht zal moeten zijn voor veiligheid. Elk bedrijf doet er dan ook goed aan dit onder de loep te nemen. Hieronder valt ook de vaak vergeten glasvezelinstallatie. Dit is nu eenmaal de installatie via welke data, soms zeer gevoelige, zich verplaatst. Wilt u zich zo weinig mogelijk zorgen hoeven te maken over digitale veiligheid? Dan laat u in beginsel de ICT-infrastructuur door een glasvezelmonteur van een erkend bedrijf aanleggen.

De diensten van een erkende totaalinstallateur

Een glasvezelinstallateur wil een snelle, maar ook veilige en betrouwbare verbinding realiseren. Zo heeft men alle gegevens die nodig zijn, snel ter beschikking en worden deze beschermd tegen kwaadwillende personen. Hoogwaardige glasvezelnetwerken die u deze eigenschappen kunnen garanderen, laat u door de glasvezelmonteurs van Intelectric Network Solutions aanleggen. Bij deze totaalinstallateur zijn enkel gecertificeerde medewerkers in dienst die constant worden bijgeschoold. Zo zijn zij niet enkel op de hoogte van technische vakkennis, maar ook van de meest recente veiligheidsaspecten.

De specialist op het gebied van infrastructuur

De totaalinstallateur verzorgt zowel nationaal als internationaal turn-key projecten op het gebied van infrastructuren voor ICT-omgevingen, maar kan ook worden ingeschakeld voor de totaalinrichting van uw datacenter en/of computerruimte. De dynamische en snelgroeiende organisatie bestaat feitelijk uit drie werkmaatschappijen: Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage en Intelectric Assembly Technologies. Het bedrijf is actief binnen verschillende marktsegmenten.

Professionele aanleg en rapportage na afronding van de werkzaamheden

Besluit u gebruik te maken van de diensten van dit Helmondse bedrijf? De glasvezelmonteur die de aanleg van de infrastructuur voor u zal verzorgen, beschikt over een erkende vakopleiding en wordt zoals reeds genoemd regelmatig bijgeschoold. Zo weet hij of zij alles over de meest recente technieken en veiligheidsaspecten. Na de montage ontvangt u een demping- of OTDR-rapport.

https://www.intelectric.nl/