NL Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies dit las- en constructiebedrijf voor uw werkzaamheden rond thermisch lansen

Heeft u problemen met uw technische installaties, zoals uw bruggen, hijskranen of sluizen? Zijn de assen of tandwielen bijvoorbeeld vastgelopen waardoor uw installatie niet meer (volledig) werkzaam is? Dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Vaak kunnen deze problemen snel worden verholpen door middel van thermisch lansen. De vastgelopen onderdelen worden als het ware uitgebrand, maar het is ook zeer geschikt voor het branden van gaten in bijvoorbeeld damwanden. Lees verder en ontdek de mogelijkheden van dit ontzettend krachtige gereedschap!

Een thermische lans kan een temperatuur van duizenden graden Celsius bereiken

Bij het thermisch lansen wordt het uiteinde van een ijzeren buis, de lans, ontstoken door middel van zuurstof. Op die manier smelten de vastgelopen onderdelen van uw technische installatie en kunnen deze verwijderd en vervangen worden door een nieuw onderdeel. De vlam die ontstaat bereikt een ontzettend hoge temperatuur van duizenden graden Celsius. Kennis van de werkwijze en persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals een helm en een brandbestendig pak, zijn dan ook vereist tijdens de werkzaamheden. Deze werkwijze leent zich ook voor het branden van gaten in onder andere een darmwandkuip en wordt daarom vaak toegepast bij boortrajecten.

Reken op de deskundigheid van dit bedrijf

Thermisch lansen moet dus in alle gevallen worden uitgevoerd door een deskundige en ervaren operator. Onervaren operators lopen namelijk het risico nog meer schade aan te brengen aan de installatie, omliggende apparatuur of in het ergste geval zichzelf of anderen te verwonden. A.C.W. Holland heeft alle kennis, materialen en apparatuur in huis om deze werkzaamheden snel, efficiënt en bovenal veilig voor u uit te voeren. Zo kunt u snel weer aan de slag met uw technische installaties. Wilt u meer weten over de diensten van dit bedrijf of de werkwijze tijdens het gebruik van een thermische lans? Neem dan contact op met de medewerkers voor meer informatie.

https://www.acwholland.eu/