NL Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat uw voorraad aan draadstangen, bouten en moeren optimaal beheren

Wanneer uw voorraad niet optimaal beheerd wordt, kan dit grote invloed hebben op de snelheid van uw productie. In dat geval loont het om een beroep te doen op een specialist met uitgebreide kennis van logistieke oplossingen. Sinds 1979 kunt u bij Kobout terecht voor een groot assortiment aan bevestigingsmaterialen, zoals draadstangen, bouten en moeren. Daarnaast kunnen de medewerkers het beheer van uw materialen uit handen nemen. Op die manier focust u zich op uw werkzaamheden en bespaart u ontzettend veel tijd en kosten!

Uw voorraad aan bevestigingsmaterialen wordt automatisch aangevuld

Kobout onderscheidt zich door de nauwe samenwerkingen en mogelijkheden tot maatwerk. Wanneer u bevestigingsmaterialen uit het assortiment van deze aanbieder bestelt, zoals draadstangen, bouten en moeren, kunt u uw artikelen ook direct op maat laten zagen. Voor logistieke oplossingen biedt deze specialist onder andere het Two-Bin Kanbansysteem of het Kangaroo-platform als mogelijkheden aan. Wanneer u kiest voor het Kangaroo-platform, dan worden uw bevestigingsmaterialen automatisch aangevuld, waardoor u nooit meer misgrijpt. Ook heeft u altijd real-time inzicht in uw voorraad. De materialen worden door een vaste chauffeur bij uw organisatie bezorgd. Dit gebeurt altijd op hetzelfde tijdstip.

Maak gebruik van de expertise van deze aanbieder

Duizenden klanten in de handel, industrie en bouw maken gebruik van de services en materialen van Kobout. Het bedrijf is ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd en toetst leveranciers regelmatig op kwaliteit. U kunt dus met een gerust hart vertrouwen op de diensten van deze aanbieder. Wilt u meer weten over het assortiment aan bevestigingsmaterialen, zoals draadstangen, bouten en moeren of wenst u meer informatie over de logistieke mogelijkheden? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers, zodat zij u verder kunnen informeren en de maatwerkoplossingen inzichtelijk kunnen maken. U vindt de contactgegevens op de website. Hier vindt u tevens meer informatie over de voordelen van voorraadbeheer door een externe partij.