NL Web
Image default
Aanbiedingen

5 redenen waarom je nooit te oud bent om te lasergamen

1. De sportschool een keertje overslaan

Nee, lasergamen doe je niet vanuit de luie stoel. Het is een actief spel waarbij je achter je tegenstander aan moet rennen of juist moet zoeken naar een schuilplaats. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je op een strategische plek te verstoppen, maar als iedereen dat doet, wordt het een heel lang spelletje en is het wel handig dat je toch een bezoekje brengt aan die zo gevreesde sportschool. Toch maar even een sprintje trekken om je tegenstander te raken?

 

2. Gezonde competitie

Als jij iemand bent die eigenlijk altijd wil winnen is lasergamen een goed excuus om je schaamteloos fanatiek op te stellen. Dit betekent ook dat je even boos mag worden als je verliest. Maar gelukkig gebeurt dat niet, want jij bent natuurlijk de beste speler.

 

3. De coolste ouder zijn

Als je met een schoolreisje of kinderfeestje gaat lasergamen, is het zeker slim om als ouder mee te doen. Zo maak je jouw kind trots en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes vinden jou de coolste ouder van de hele klas. Wie wilt dat nou niet?

 

4. Een middagje uit de dagelijkse sleur

Je moet niet vergeten te genieten! De dagelijkse sleur kan erg vermoeiend zijn. Een potje lasergamen trekt je uit die sleur. Het werkt goed voor de mentale gezondheid. 

 

5. Unieke familie traditie

Veel families hebben zo nu en dan een familiedag. Bouw een traditie op om elk jaar met de hele familie te lasergamen. Je kunt lasergamen op de locatie die je zelf kiest. Wissel bijvoorbeeld elk jaar van achtertuin en voeg extra schuilplekken toe. Tip: als je van elke familiedag de scores bij houdt, kun je de onderlinge competitie te verhogen en raken jullie nog meer aan elkaar gewaagd!

 

Voel je jong

Je bent dus nog niet te oud om te lasergamen. Een middagje lasergamen is hét middel om even lekker terug in de tijd te gaan en je jong te voelen. Veel plezier!

https://www.bubbelbal.nl/