NL Web
Image default
Dienstverlening

Dé fysio voor uw rugpijn in Den Haag

Heeft u last van rugpijn? Laat u helpen aan uw klachten. Voor uw rugpijn brengt u een bezoek aan Fysio Centrum Den Haag. Deze ervaren fysiotherapeuten zijn ervaren en deskundig. Bij Fysio Centrum Den Haag hebben de therapeuten een breed scala aan expertises, van hoofdpijn tot rugpijn, en staan klaar om u met uw klachten te helpen. Wanneer u een bezoek brengt aan dit fysio centrum in Den Haag voor uw rugpijn of hoofdpijn start u met een intake gesprek. Hierbij bespreekt u uw klachten, waarop de specialisten op zoek gaan naar de oorzaak. Dit is van groot belang voor de therapie, omdat naar aanleiding van de oorzaak het behandelplan wordt opgesteld.

Laat uw rugpijn behandelen

Op basis van uw klachten en uw doelen wordt het behandelplan gemaakt. Omdat iedere cliënt uniek is, is er geen sprake van een plan dat standaard klaar ligt. Bij Fysio Centrum Den Haag kunt u rekenen op een behandelplan voor uw hoofdpijn of rugpijn op maat. Manuele therapie kan een oplossing zijn voor uw probleem. Hierbij kunt u denken aan fysiotherapie voor liesklachten, een behandeling door een schouderspecialist of een behandeling door een van de medewerkers gespecialiseerd in therapie voor de bekken. Dankzij de multidisciplinaire specialisten van Fysio Centrum Den Haag zijn er altijd diverse manieren om u te helpen met uw rugpijn of hoofdpijn. Vinden wat de juiste aanpak is voor u is hierdoor gemakkelijker dan wanneer u een fysiotherapeut bezoekt met slechts een specialisme.

Loop niet te lang rond met klachten

Veel mensen lopen lang rond met klachten. Dit is onverstandig. Niet alleen ervaart u pijn en hinder van uw klachten, uw klachten kunnen ook erger worden wanneer deze onbehandeld blijven. Voorkom grotere ongemakken aan uw rug door zo snel mogelijk contact op te nemen met de specialisten in Den Haag. Ook wanneer u hoofdpijnklachten ervaart bent u in goede handen bij deze experts. U zult ervan versteld staan hoe vaak hoofdpijn een oorzaak elders in uw lichaam heeft, zoals bijvoorbeeld bij frozen shoulder.