NL Web
Image default
Aanbiedingen

De perfecte kleur verf

De perfecte kleur verf

scandinavische stijl en pastelkleuren verf

Soms kan het erg moeilijk zijn om de perfecte verf te kiezen voor het verven van jouw huis, muur of schuur. Mensen kunnen hier wel eens te lang over nadenken. Daar is wat aan te doen! Ga om je heen kijken bij vrienden of familie welke kleuren en tinten zij in hun huis gebruiken! Misschien ben je ook wel eens in vakantiehuisjes geweest, de kleuren en tinten van die huisjes zijn in de meeste gevallen vrolijk en kunnen je misschien zo ook de nodige inspiratie geven.

Als je weleens in Zweden in een huisje bent geweest zal het je opgevallen hebben dat daar bijzondere kleuren op de muren te vinden zijn. Vaak zijn dit de prachtige pastelkleuren verf in allerlei soorten. Dit heet de scandinavische stijl . De Scandinavische stijl is al eeuwenoud en staat bekend om de prachtige pastel tinten het heeft in de verf. Vaak zijn dit vrolijke kleuren als pastel rood, groen, geel, paars of blauw. Zweden kent daarentegen ook kleuren als pastel grijs en donker bruin.

Deze kleuren verf zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar. Bij Moosefarg zijn al deze mooie pastelkleuren en tinten te koop en kan je een mooi kleurtje aanbrengen in jouw huis of op je muur of zelfs in je schuur. Zo maak je je woonomgeving makkelijk een stuk vrolijker én het geeft zelfs een beetje een vakantiegevoel. De Scandinavische stijl is bij veel mensen in trek, zeker nu in de corona tijd. Soms kan het leven er namelijk misschien wat grauw uit zien, of misschien zelfs deprimerend. Dit is natuurlijk voor iedereen anders, maar een goede glow-up in je huis kan je al een stuk blijer maken. Als je dan ook nog eens voor deze mooie pastelkleuren verf in Scandinavische stijl kiest, kan je er weer helemaal tegenaan!

https://www.moosefarg.nl/