NL Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Professionele begeleiding bij outplacement in Apeldoorn

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat professionele begeleiding kan bieden bij outplacement, kunt u uitstekend terecht bij Bureau Streefkerk uit Apeldoorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in outplacement en biedt begeleiding vanuit twee vestigingen: Apeldoorn en Ermelo. Zit u midden in een fusie of heeft u een conflict met uw werkgever? In beide gevallen kan outplacement voor u de uitweg bieden. Maar natuurlijk kunnen er ook andere redenen zijn om voor outplacement te kiezen. Zo kan het bijvoorbeeld ook zijn dat u niet genoeg meer wordt uitgedaagd bij uw huidige baan en dat u daarom op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Ook dan kunt u terecht bij de specialisten van Bureau Streefkerk.

De werkwijze van dit bureau

Heeft u interesse in professionele begeleiding bij outplacement in Apeldoorn of Ermelo? Dan kunt u het beste contact opnemen met de specialisten van Bureau Streefkerk. Hoewel elk traject uniek is, worden er globaal gezien wel vaste stappen gezet die in elk traject terugkomen. Dit zijn namelijk de volgende vier stappen:

  • U wordt uitgenodigd voor een globaal intakegesprek voor een uitgebreid loopbaanonderzoek.
  • U krijgt, indien nodig, professionele ondersteuning bij de verwerking van het verlies van uw huidige baan.
  • Er worden concrete zoekprofielen opgesteld aan de hand van individuele gesprekken met uw loopbaancoach.
  • Er wordt intensieve coaching, training en bemiddeling ingezet door een mobiliteitsadviseur.

Kies voor succesvolle outplacement

Wilt u verzekerd zijn van succes? Dan schakelt u Bureau Streefkerk in. De specialisten van dit bedrijf zien het als hun missie om u snel en nauwkeurig weer van een goede positie op de arbeidsmarkt te voorzien. Vanwege hun grondige kennis, jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk kunt u erop rekenen dat u bij hen in goede handen bent. Wacht dus niet langer en neem contact op met dit bureau uit Apeldoorn en Ermelo om de beste begeleiding te krijgen bij uw outplacement.

https://bureaustreefkerk.nl/