NL Web
Image default
Aanbiedingen

Stalen hekwerk

Stalen hekwerk

Bent u zoekende naar een herkwerk, maar is het houten hekwerk geen optie voor u? Wellicht is het stalen hekwerk van Arfman dan de oplossing voor u. Het stalen hekwerk is geschikt voor meerdere doeleinden en verkrijgbaar in meerdere soorten. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw hekwerk. Bekijk het stalen hekwerk dat bij uw wensen en eisen pakt. 

Spoor gerelateerd hekwerk

Hekwerk langs de sporen voorkomt ongelukken rondom het spoor. Sinds een paar jaar mogen langs het spoor enkel gecertificeerd hekwerken worden geplaatst. Het stalen hekwerk voor langs het spoor van Arfman is gecertificeerd. De hoogtes van de hekwerken verschillen, afhankelijk van het spoor variëren de hoogtes ook tussen de 103 en 243 centimeter. Bij Arfman bent u aan het juiste adres als het gaat om staalmaathekwerk langs baanvakken, zwart spijlenwerk op perrons, trappen en nog veel meer. Bekijk de mogelijkheden van Arfman online. 

Paneelhekwerk

Het paneelhekwerk is een hekwerk wat bijna rondom is voorzien. In plaats van een deur wordt er een paneel voor de uitgang geplaatst. Het paneelhekwerk wordt veel gebruik bij een sportveld. De kinderen kunnen gemakkelijk het speelveld betreden en de bal verlaat niet gemakkelijk het veld. Het hek is niet bedoeld om overheen te klimmen; dit wordt ook vrijwel onmogelijk gemaakt. Het paneelhekwerk heeft een nauwe maaswijdte en een vlakke afwerking. 

Stalen hekwerk met poort

Het stalen hekwerk wordt veel gebruikt voor het afscheiden van het erf. Het hekwerk is geschikt voor particulieren en bedrijven. Zo kan het worden gebruikt om onderscheid te maken tussen de verschillende bedrijven terreinen of als omheining van de tuin. De stalen omheining isi natuurlijk niet compleet zonder een poort. Bij Arfman bestaat er een keuze uit een schuif- of draaipoort. 

Hekwerk van Arfman

Wilt u de omgeving goed beschermen? Bekijk dan het hekwerk van Arfman en ontdek de mogelijkheden. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring en de hekwerken worden gemonteerd door vakkundige medewerkers. Daarnaast geven wij u graag advies op maat. Al onze producten zijn kwalitatief hoogstaand en duurzaam. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen zijn we telefonisch te bereiken van 8:00 tot 17:30 uur.

 

https://www.arfman.nl/