NL Web
Image default
Aanbiedingen

Een bedrukte mok is het ideale promotiemiddel

Een item dat dagelijks gebruikt wordt door duizenden mensen, is een mok. Mokken kunnen we er niet genoeg van hebben. Een mok is gewoonweg handig om uit te drinken, niet neemt niet veel ruimte in beslag en kan bedrukt worden in allerlei kleuren. Een mok is in ieder huishouden wel te vinden en hierdoor is een mok een ideaal promotiemiddel.

Mokken met logo
Er zijn enorm veel mokken op de markt. Van grote tot kleine oren, in alle kleuren die je je maar kan bedenken en van grote tot kleine formaten. Zo is er altijd wel een mok die bij jouw merk of bedrijf past. Natuurlijk moet je wel op een aantal zaken letten, bijvoorbeeld of de mok vaatwasbestendig is, of van welk materiaal de mok gemaakt is.
Vaatwasbestendig zijn eigenlijk nagenoeg elke keramieken mokken. Zijn ze gemaakt van een ander materiaal, bijvoorbeeld plastic of een biologisch materiaal, dan zijn deze mokken vaak niet vaatwasbestendig.
Naast het materiaal is het ook belangrijk om te weten of de bedrukking vaatwasbestendig is. Is dit namelijk niet zo, dan vervaagt de bedrukking langzaam als u de mok in de vaatwasser wast. De enige druktechnieken die nagenoeg vaatwasbestendig zijn, zijn zeefdruk, transfer, sublimatie en lasergravure. Wordt uw mok met een andere druktechniek bedrukt, dan is de kans heel groot dat de bedrukking niet vaatwasbestendig is.

Mokken van diverse materialen
Eerder was een mok steevast van keramiek gemaakt. Tegenwoordig zijn er alle andere materialen bijgekomen, mede doordat er steeds meer gedacht wordt aan het milieu. Zo maken bio-plastic mokken en kurken mokken steeds meer hun opmars en zijn glazen en stalen mokken ook nog steeds van de partij. Nadeel van dit soort mokken alleen is dat deze dus niet vaatwasbestendig zijn. 


Een mok laten bedrukken met logo
Een mok leent zich uiterst goed om te bedrukken met tekst, logo’s of afbeeldingen. Daarnaast is het bedrukken van mokken ook nog eens relatief goedkoop. Dit alles bij elkaar, samen met het feit dat mokken populair zijn, zorgt ervoor dat mokken een fantastisch promotiemiddel zijn. Bepaal zelf hoe jij jouw mok laat bedrukken. Dit kan simpel zijn, met het logo aan één zijde van het oor, of helemaal rondom met een leuke tekst. Of misschien toch een afbeelding van jouw team of bedrijfspand? Alles is mogelijk op een bedrukte mok.

Bedrukte mokken online bestellen
Op het internet zijn er enorm veel aanbieders voor het bedrukken van mokken. Van het bedrukken van één mok, tot het bedrukken van minimaal 36 stuks. Wil je veel mokken gaan bedrukken met jouw logo? Laat deze dan bedrukken bij BudgetGift.nl. BudgetGift.nl heeft een ontzettend groot assortiment mokken, die allemaal te bedrukken zijn met jouw logo. Je kan kiezen uit diverse materialen, groottes en kleuren. Genoeg keuze dus om jouw perfecte mok te bedrukken. 

https://www.budgetgift.nl/