NL Web
Image default
Aanbiedingen

Ideeën voor leuke groepsactiviteiten, bedrijfsuitjes en een dagje weg met het gezin

Bent u ideeën aan het opdoen voor leuke groepsactiviteiten, omdat u een dagje weg wilt met collega’s of familie? Een origineel idee voor een dagje weg of voor een leuke groepsaccommodatie in regio Didam, is De Westernboerderij. Deze boerderij organiseert tal van leuke westernactiviteiten, zoals hoefijzerwerpen en countrygolf, en biedt verschillende westernarrangementen aan voor volwassenen en kinderen. Ook is het mogelijk om hier te overnachten. Dus als u na afloop van de activiteit een groepsaccommodatie in Didam zoekt, dan hoeft u niet ver te reizen. 

Leuke groepsactiviteiten met een groepsaccommodatie in Didam

Het western thema staat centraal in de leuke groepsactiviteiten die deze evenementenboerderij organiseert. U kunt bijvoorbeeld het zondagmiddag familiearrangement kiezen of de Western Fun Zeskamp, of u kunt kiezen voor het complete westernarrangement. Bij dit arrangement begint de middag met thee of koffie en een lekkere muffin waarna u begint met de activiteiten. Na afloop van de activiteiten is er een onbeperkt western grillbuffet met verschillende soorten vlees, salades en frietjes of wedges en verschillende soorten groenten. Heeft u ook een groepsaccommodatie geboekt bij De Westernboerderij in Didam? Dan kunt u na een gezellige avond rond een kampvuur de nacht doorbrengen in een van de tipi’s die voorzien zijn van verwarming en koelkast. Een nacht in de natuur onder de sterren is de perfecte afsluiting van een dag die in het teken stond van het Wilde Westen.

Boek een groepsaccommodatie in Didam met leuke groepsactiviteiten

Lijkt het u leuk om een uitje te boeken waarin het western thema centraal staat? Surf dan naar de website van De Westernboerderij. Daar kunt u de leuke groepsactiviteiten in western stijl of de groepsaccommodatie in Didam boeken. U kunt hier kiezen uit hun verschillende spannende arrangementen voor jong en oud. Welk westernarrangement u ook uitkiest, het wordt in ieder geval een onvergetelijke ervaring.