NL Web
Zakelijke dienstverlening

Inschakelen van incassobureau

Stelt u zich deze vraag: Inschakelen van een incassobureau? Van Loon incassoadvocaten is het antwoord op die vraag! Ik heb afgelopen maand samen met een incasso bureau gewerkt om verschillende openstaande facturen van mijn bedrijf te laten incasseren. Ik heb eerst paar herinneringen gestuurd en heeft de administratie afdeling gebeld naar de klant om er achter te komen waarom de betalingen steeds niet binnen komen. Na veel pogingen is het niet gelukt en hadden wij een incasso bureau nodig. In mijn blog leg ik graag uit welke incasso bedrijf ik had gekozen en hoe zij mij geholpen hadden.

Van Loon Incassobureau

Via collega’s kwam ik bij Van Loon Incassobureau tegen. Mijn collega’s hebben ook samen met het bedrijf gewerkt en waren heel tevreden over het resultaat. Een mond-tot-mond reclame is altijd eerlijker dan advertenties op internet. Daarom heb ik ook contact opgenomen met Van Loon incassoadvocaten. Op de website had ik alle stukken en informatie toegevoegd en verstuurd. Al binnen 24 uur kreeg ik een reactie van het bedrijf. Een incassomedewerker had netjes aan de telefoon verteld dat hij aan de slag gaat met de debiteuren en dat ik nog van hem hoor.

Vrij snel waren paar betalingen binnen op ons rekening, super goed! Helaas bleven er een paar klanten over, waar het wat moeilijker was om die betalingen binnen te krijgen. Jammer genoeg verloopt niet alles zoals je hoopt. Uiteindelijk is dat toch gelukt en alsnog binnen een relatief korte tijd! Het lukte ons zelf lang niet, maar Het blijkt wel weer dat Van Loon Incassoadvocaten er duidelijk gespecialiseerd in is.

Zeer goed bedrijf

Wij vonden Van Loon incassoadvocaten van zeer goed bedrijf. Tegenwoordig is het moeilijk om een passend incassobureau te vinden, omdat iedereen een zo een bureau kan beginnen. Van Loon is betrouwbaar, snel en levert zeer goede kwaliteit en service. En dat alles binnen korte tijd, voor een betaalbaar prijs! Ik zou weer voor Van Loon incassoadvocaten kiezen, en jij? Niet alleen kostte het mij vrij weinig bij dit incassobureau, maar alle kosten van het bureau worden gewoon doorgestuurd naar de debiteur. Ideaal dus!