NL Web
Image default
Dienstverlening

Bestel drainage mortel als u een sterke ondergrond nodig heeft

Heeft u drainage mortel nodig? Bijvoorbeeld omdat u een terras gaat aanleggen en de afwatering goed wilt regelen? Of simpelweg omdat u een stevige ondergrond nodig heeft? Er zijn veel uiteenlopende toepassingen waarbij deze mortelsoort uitkomst biedt. Dankzij de waterdoorlatende eigenschappen, kan regenwater namelijk goed weglopen tussen deze laag, zonder dat u op stabiliteit inlevert. Het is een mix van fijne split en cement die perfect geschikt is als ondergrond voor een terras of straatwerk, maar ook voor andere doeleinden ingezet kan worden. Zeker wanneer u voor een van de mortelproducten van Multi Mortel Brabant kiest. Dit bedrijf staat namelijk bekend om de topkwaliteit van de producten die ze leveren. Ook ontvangt u hier uitstekende service. Wat wilt u nog meer?

Eenvoudig online bestellen bij een specialist

Als u drainage mortel gaat bestellen bij Multi Mortel Brabant gaat dit heel eenvoudig in zijn werk. U hoeft namelijk enkel het online bestelformulier in te vullen. Hierop vult u het gewenste product in en de hoeveelheid in m3 die u wenst te bestellen. Ook kunt u eventueel 10% extra laten leveren, zodat u zeker weet dat u voldoende mortel bestelt. Vervolgens kiest u of u het mortelproduct wilt laten bezorgen of afhalen en kunt u allerlei extra’s aan uw bestelling toevoegen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een afdekzeil, cementvertrager en glasvezel wapeningsnet. Hierdoor bestelt u alle benodigdheden eenvoudig bij dezelfde specialist.

Neem contact op met de experts voor advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Multi Mortel Brabant op het gebied van drainage mortel biedt? Bekijk dan de opties op de website van het bedrijf of neem contact op met de experts. Zij vertellen u graag meer over de mortelproducten en beantwoorden al uw vragen. Het is niet nodig om een offerte op te laten stellen, want wanneer u op het bestelformulier de gewenste hoeveelheid en het soort product invult, wordt de prijs automatisch geüpdatet. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

https://www.multimortelbrabant.nl/