NL Web
Image default
Industrie

Deze specialisten voeren groot lasersnijwerk voor u uit

Lasersnijden en groot lasersnijwerk wordt met name toepast bij de bewerking van staal. Het is een nauwkeurige manier van metaalbewerking, nog nauwkeuriger dan plasmasnijden of autogeen snijden. Hierdoor wordt lasersnijden veelal gebruikt als het gaat om precieze bewerkingen. Er treedt namelijk niet of nauwelijks vervorming op, omdat het materiaal wordt blootgesteld aan geringe warmte. Hierdoor is nabewerking vaak niet eens nodig. Kortom, alleen maar voordelen! Voor groot lasersnijwerk schakelt u de specialisten van M. den Oudsten Buigwerken in. Zij beschikken over vijf machines voor lang lasersnijden, waarmee ze groot lasersnijwerk uitvoeren. Hiermee bewerken ze onder andere staal, aluminium en roestvrijstaal.

Wat zijn de mogelijkheden van groot lasersnijwerk?

Lang lasersnijden en groot lasersnijwerk wordt in allerlei industrieën toegepast, voornamelijk in bedrijfstakken waar veel met metalen wordt gewerkt. Met groot lasersnijwerk bewerken de specialisten platen van wel 60 x 4,5 meter groot. Daarnaast kunnen de specialisten de platen van tekst of belijning voorzien, indien u dit wenst. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos! Echter, ook kleine formaten snijden en bewerken zij tot precisie. Kleine formaten worden voorzien van laskanten, waardoor snelle bewerking mogelijk is en u uw bestelling snel binnen hebt.

Neem contact op met de specialisten voor meer informatie

Deze experts streven ernaar om zowel in Nederland of in Europa marktleider te worden én te blijven op het gebied van halffabricaten. Dit willen zij mogelijk maken door een onderneming te creëren waarbij vakmanschap, innovatie en uitstekend ondernemerschap voorop staan. Alle opdrachten voor groot lasersnijwerk worden daarom snel en nauwkeurig uitgevoerd. Doordat de specialisten een standaardvoorraad hebben van wel 600 ton staal en werken met een uitgebreid machinepark, voeren zij alle opdrachten snel en precies uit. Wilt u meer weten of heeft u interesse in een volledig vrijblijvende prijsopgave? Schroom dan zeker niet om eens contact op te nemen met de specialisten. De contactgegevens vindt u op hun website.

https://www.mdenoudsten.nl/