NL Web
Image default
Groothandel

Horecakoelkasten en andere apparatuur snel geleverd

Horeca Megastore is een ware specialist op het gebied van horeca-apparatuur. U koopt hier al uw horecabenodigdheden, zoals horecakoelkasten en vriesinstallaties, eenvoudig op één plek. Zij voorzien al sinds 1996 uiteenlopende bedrijven in de horeca van de benodigde horeca-apparatuur. Als u ook besluit om uw apparatuur, of dit nu horecakoelkasten of andere benodigdheden zijn, hier te kopen profiteert u van uitstekende service zoals snelle levering. Dat helpt u wanneer u nieuwe horeca-apparatuur nodig heeft omdat uw oude apparatuur kapot is en deze snel vervangen dient te worden. Bovendien is de snelle levering ook handig wanneer u binnenkort uw horecagelegenheid gaat openen en nog spullen nodig heeft.

Vind alles wat u nodig heeft

U vindt eigenlijk alles wat u nodig heeft voor uw lunchroom, bar, restaurant of andere horecagelegenheid in het aanbod van Horeca Megastore. Daarbij heeft u vrijwel in elke categorie een ruime keuze uit uiteenlopende producten van diverse merken. Neem bijvoorbeeld het aanbod aan horecakoelkasten, waarbij u kiest uit wel vijf verschillende typen koelkasten, uiteenlopend van displaykoelkasten tot minikoelkasten. Zo’n ruim aanbod is ook van toepassing op de andere horeca-apparatuur in het aanbod van deze specialist in benodigdheden voor de horeca. Door dit brede aanbod, is de kans dan ook zeer groot dat u slaagt voor alle apparatuur die u (nog) nodig heeft.

Profiteer van uitstekende klantenservice

Met alleen een breed aanbod komt u er niet. Het is namelijk fijn om ruim de keuze te hebben, maar dit maakt het beslissingsproces ook alleen maar moeilijker. Om die reden profiteert u bij Horeca Megastore dan ook van uitstekende klantenservice. De specialisten die hier werkzaam zijn willen het beste voor u als klant en helpen u dan ook graag bij het uitzoeken van de juiste horecakoelkasten of andere horeca-apparatuur. Doordat ze al sinds 1996 actief zijn in het vakgebied, weten ze exact waar u als klant naar op zoek bent.