NL Web
Image default
Dienstverlening

Hoeveel gaat mijn dakkapel kosten?

Afgelopen week was eindelijk die spannende dag aangebroken, de aankoop van onze eerste woning! Al maanden waren mijn partner en ik bezig met ons droomhuis, die wij eindelijk hadden gevonden in een jonge en dynamische buurt. Na aankoop van de woning wilden wij graag meer licht en ruimte creëren met een betaalbare oplossing. Het uitbreiden van het dak door middel van een dakraam of dakkapel leek ons de meest verstandige en kwalitatieve investering. Maar hoeveel gaat zo een dakkapel kosten.

 

Snelheid in service

Er zijn talloze manieren om erachter te komen wat de kosten zijn van een dakkapel. Als ik op zoek ben naar zulke informatie, dan vind ik het prettig als ik snel een antwoord ontvang op mijn gestelde vragen. Na wat scrollen door Google heb ik een aantal bedrijven benaderd met een offerte aanvraag. Een paar dagen later sprak ik met een vriend over mijn interesse in een dakkapel en mijn frustratie dat ik nog geen antwoord op mijn aanvragen had ontvangen. Hij raadde mij direct BM-daktechniek aan, omdat hij en zijn familie hier ontzettend goede ervaringen mee hebben gehad. Licht sceptisch kwam ik thuis en besloot hun website te bezoeken om.

 

Vakwerk door ervaring

Nadat ik het offerteformulier had ingevuld wachtte ik geduldig een reactie af. Voordat ik het wist had ik een ontzettend vriendelijke mevrouw aan de lijn die mij met haar kennis en ervaring maar al te graag wilde adviseren over ons dakkapel. We bespraken de locatie, ze gaf onderbouwd advies over de grootte van het dakkapel, legde haarfijn uit wat het verschil is tussen kunststof en houten kozijnen en last but not least, kwam ze ook nog met een aantrekkelijke prijs.
Alle informatie kon ik nog eens nalezen op hun overzichtelijke website.

Toen mijn partner de website nog eens had doorgelezen en ik alle opties met haar besproken had, hebben wij akkoord gegeven aan de pakkende offerte. Binnen 1 dag werd ons kwalitatief hoogstaand dakkapel geplaatst door ervaren specialisten. Absoluut geen spijt en wat een aanrader!