NL Web
Image default
Dienstverlening

Machinaal straten met de eerste accu-aangedreven machine

Wanneer u een bestratingsmachine zoekt voor het machinaal straten en leggen van wegen, wilt u dit natuurlijk doen met de meest innovatieve en hoogstaande machine in de bestratingsbranche. Daarnaast zijn milieuvriendelijkheid, een hoge productiviteit en arbovriendelijkheid belangrijke aspecten. Al deze aspecten en meer vindt u terug in de RoadPrinter Eco van het bedrijf Road Paving Sytems in Dongen. Dit bedrijf heeft een 100% elektrische machine én de eerste accu-aangedreven machine voor machinaal straten te koop staan. De machine is een wereldprimeur en ze leveren niet alleen aan Nederland, maar ook aan Dubai, Rusland, Brazilië, Nigeria, Argentinië en Bulgarije. Dat de machine milieuvriendelijk is, is niet alleen voordelig voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U ontvangt namelijk een subsidie van ongeveer twaalf procent van het aankoopbedrag wanneer u deze machine koopt. De RoadPrinter Eco valt namelijk onder de subsidieregelingen Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Vrije Afschrijving Milieumiddelen (VAMIL). U wordt met deze hoogwaardige bestratingsmachine in staat gesteld om maatschappelijk verantwoord machinaal te straten en levert een positieve bijdrage aan het milieu.

De accu van de RoadPrinter Eco is innovatief

De accu van de RoadPrinter Eco is uiterst geavanceerde technologie en de laatste innovatie van Mastervolt, de Ultra serie. De accu heeft verschillende voordelen. Het is een multifunctionele accu 5 kWh die tot wel 70% bespaart aan ruimte en gewicht. Verder heeft deze accu een driemaal langere levensduur dan traditionele accu’s (2000 cycli). U profiteert bovendien van een hoog rendement en een accu die binnen een uur oplaadt. Bovendien krijgt u twee jaar garantie op de accu. Daarnaast is de accu getest en gecertificeerd volgens UN38.3.

Ervaar de vele voordelen

Bent u helemaal overtuigd dat de RoadPrinter Eco de machine is die u nodig heeft voor het machinaal straten van uw wegen? Bekijk dan meer informatie op de website. Is de RoadPrinter Eco niet helemaal wat u zoekt? Misschien is een andere machine uit het aanbod wel geschikt voor u. Bekijk het aanbod op de website of neem contact op met de specialisten van dit bedrijf voor meer informatie en deskundig advies.