NL Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Oplossingen voor hoogwaardig gevelonderhoud in Zuid-Holland

De bescherming en het onderhouden van gevels is uiterst belangrijk. Vooral voor schoonmaak-, bouw- en gevelonderhoudsbedrijven is dit een klus die regelmatig terugkomt. Het is dan wel van belang dat je hiervoor de juiste producten gebruikt. Bij CCP International BV, ook wel CCPI genoemd, ben je verzekerd van producten van hoogwaardige kwaliteit. Deze specialist uit Krimpen a/d Lek is al jarenlang ontwikkelaar en producent van diverse reinigings-, onderhouds- en beschermingsproducten voor gevelonderhoud in Zuid-Holland. Daarmee bieden ze voor iedere onderneming en voor ieder project een innovatieve oplossing op maat aan.

Producten voor diverse toepassingen

CCPI heeft over de jaren heen diverse producten ontwikkeld en geproduceerd die allemaal te gebruiken zijn voor verschillende toepassingen. Hierdoor kunnen ze altijd een oplossing op maat bieden. Heb je bijvoorbeeld een oplossing nodig om jouw gevel te reinigen, graffiti te verwijderen, gevels te hydrofoberen of aluminium te beschermen? CCPI heeft altijd wel een geschikt product voor jouw toepassing. Naast gevelcoating en diverse andere oplossingen voor jouw gevelonderhoud in Zuid-Holland, bieden de specialisten van CCPI ook professioneel advies aan. Ze denken graag mee met jouw project en helpen dit tot een goed einde te brengen door bijvoorbeeld een projectadvies uit te brengen. Hierbij bekijken ze diverse aspecten van de ondergrond om zo een optimaal resultaat te behalen voor jouw project.

Maak gebruik van de ruime ervaring van deze specialist

Met de ruime ervaring en de uitgebreide kennis van CCPI op het gebied van gevelonderhoud, weten ze ieder project in Zuid-Holland van een oplossing te voorzien. Wil jij hier ook gebruik van maken? Neem dan contact op met deze experts in gevelonderhoud en vraag naar de mogelijkheden. Zij helpen je graag verder, bijvoorbeeld door jouw gevel te beschermen met een gevelcoating of door professioneel advies uit te brengen. Heb je verder nog vragen? Ook dan kun je het best contact opnemen.

https://www.cleaningcareproducts.com/