NL Web
Image default
Industrie

De kunststof verpakking is een duurzame manier om uw producten te verpakken

Wilt u graag op duurzame én efficiënte wijze uw producten verpakken zodat de eindgebruiker ze stevig verpakt ontvangt? Dan helpt Naber Plastics u verder! Dit spuitgietbedrijf is een innovatieve partner die met u meedenkt over unieke oplossingen en out-of-the-box concepten met betrekking tot een kunststof verpakking. U wordt door het gehele proces begeleid door een deskundige contactpersoon die u op de hoogte houdt van de ontwikkelingen en die fungeert als sparringpartner. Wellicht heeft u al een ontwerp van de kunststof verpakking in gedachten, maar blijkt dit in praktijk niet goed te werken. Dan wordt dit eerlijk aangegeven waarna er proactief naar een oplossing wordt gezocht!

Kan kunststof ook duurzaam ingezet worden?

U schakelt Naber Plastics dus niet alleen in voor de productie van een kunststof verpakking. Bij dit bedrijf ontvangt u een professioneel advies direct van de in-house ontwikkelingsafdeling. Deze specialisten hebben een getraind oog en weten precies wat er nodig is om een duurzame kunststof verpakking te ontwikkelen voor uw bedrijf. Hier rekent u dus op een zeer nauwe samenwerking waarbij maatwerk de maatstaf is. Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn belangrijke speerpunten voor dit bedrijf. Daarom wordt er altijd gekeken wat de beste oplossing is die zowel kostenefficiënt als duurzaam is. Voor veel mensen klinkt een kunststof verpakking namelijk als milieubelastend, maar dat hoeft zeker niet het geval te zijn! Zo worden de verpakking gemaakt van gerecycled kunststof indien mogelijk, wordt de grondstof slim opgeslagen waardoor er minder energie nodig is en worden de spuitmachines voorzien van energiebesparende en -zuinige kenmerken.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met de specialisten van Naber Plastics. Laat een kunststof verpakking op maat ontwerpen voor uw bedrijf. Op de website vindt u de contactgegevens en eerder gerealiseerde projecten.

https://naberplastics.com/