NL Web
Dienstverlening

Op zoek naar tijdelijke self storage in de regio Sittard?

Dan bent u bij Tijdelijke self storage Sittard aan het juiste adres. Wij bieden opslag aan voor allerlei doeleinden. Voornamelijk voor verhuizing, en opslag van inboedel die nog verkocht moet worden omdat er reeds al nieuwe dingen zijn aangeschaft. Zo hebben wij een grote opslag voor al u spullen, en kunt u dus een opslagbox huren. Waar zelf langs kunt kopen en de sleutel voor heeft, ideaal voor self storage als u woonachtig bent in Sittard. Daarnaast hebben wij ook een uniek concept waarbij we onze opslag mobiel hebben weten te maken. 

Onze mobiele opslag 

Het concept is erg makkelijk, wij leveren u een grote mobiele opslag aan in de vorm van een kleine container. Deze kunt u zelf vullen met spullen verpakt in onze verhuisdozen natuurlijk. En wij halen deze ook weer op en wordt hij opgeslagen in een van onze loodsen. Uiteraard onder camera toezicht en beveiliging op deze manier kunnen nog meer opslag creeren en kunne zoveel mogelijk klanten van self storage voorzien. 

Verhuisdoosje nodig ?

Ook voor verhuisdozen bent u bij ons aan het juiste adres en zijn deze bij ons vrijwel direct leverbaar. Onze verhuisdozen zijn er makkelijk in elkaar te vouwen en er is geen materiaal nodig om hem te sluiten. Onze verhuisdoos is voorzien van een handig plakrand en is  dus erg makkelijk te sluiten. Bij de ontwikkeling van de doos hebben we gekeken naar meerdere dingen waaronder de sterkte van het karton. Maar hebben we ook gekeken naar de juiste maat. Hoe kun we de ruimte nou optimaal benutten? Het gaat hier om de ruimte van bijvoorbeeld een laadruimte van een vrachtwagen maar ook van een bestelbus. Mede hierdoor zijn op het ontwerp van onze verhuisdozen gekomen, en worden deze nog dagelijks gebruikt door veel tevreden klanten. Doordat ze gemaakt zijn van gerecycled karton kunnen we ze erg goedkoop aanbieden.