NL Web
Financieel

Passie voor ondernemen, maar niet voor de salarisadministratie?

Als startend ondernemer heb jij je volledig verdiept in het ondernemerschap. Je hebt een opleiding in de economische richting gekozen, waardoor jouw liefde voor ondernemen en leiderschap alleen maar is toegenomen. Niet veel later kwam het idee in je op om een eigen bedrijfje te starten, wat je op de middelbare school ook al eens had moeten doen. De baten en lasten moesten toen tegen elkaar opgewogen worden en je had een uitgebreid plan van aanpak opgesteld om een goedlopend bedrijf te beginnen. Hoewel het toentertijd bedoeld was om meer inzicht te krijgen in de economie, is het idee altijd in jouw hoofd blijven hangen. Nu is het zover: het eigen bedrijf is een feit.

De eerdere ervaringen met een eigen bedrijfje en jouw opleiding hebben je erg geholpen bij het opstarten van de zaak. Toch ondervind je op bepaalde vlakken moeilijkheden, waaronder het verwerken van de personeels- en salarisgegevens. Er komt hier namelijk veel meer bij kijken dan je had gedacht. De belastingaftrek, verlofaanvragen en ziekmeldingen maken het een wirwar van getallen en gegevens en het overzicht ontbreekt volledig. Graag zou je hulp inschakelen, maar wie moet je daarvoor contacteren? Salarisservice en HR adviesbureau CBBS schiet je snel te hulp! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in salarisadministratie en het verwerken van personeelsgegevens, waardoor wij precies weten wat de oplossing is voor jouw probleem. Niet alleen kun je aan ons de salarisadministratie uitbesteden, maar wij geven ook professionele adviezen aan kleinschalige bedrijven voor optimale salarisverwerkingen.

Herken jij jezelf in de bovenstaande beschrijving en zit je met je handen in het haar? Wij helpen je in dat geval graag uit de brand door met je mee te denken over de mogelijkheden en oplossingen voor jouw ingewikkelde vraagstukken voor wat betreft de salarisverwerking en personeelsadministratie. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via de website van CBBS!

https://www.cbbs.nl/