NL Web
Gezondheid

De geneeskracht van botox

Het is voor veel mensen moeilijk te accepteren dat ze een jaartje ouder worden en ik begrijp dat wel. We worden met z’n alle steeds welvarender en dat betekent dat we meer eisend worden. We kunnen er niks aan doen dat mensen ouder worden, maar we ontwikkelen wel producten die ervoor zorgen dat we er langer jong uitzien. Mensen maken hier gebruik van omdat het mogelijk is én het is nog betaalbaar ook.

We worden gemiddeld ongeveer twee keer zo oud als dat we vroeger werden. En dit zorgt ervoor dat we er ook jonger uit willen zien. In deze gevallen is het slim om gebruik te maken van botox. Omdat sommige mensen het weer moesten overdrijven lijkt er een soort negatief stereotype te zijn ontstaan in de afgelopen jaren. Mensen denken bij botox vaak aan de oude vrouwen met een veel te strak getrokken huid en een veel te dik paar lippen. Het is natuurlijk wel erg zwart-wit om het zo te bekijken. Botox is tegenwoordig al zoveel beter en zoveel meer dan dit. Je kan namelijk verschillende botox zonesbehandelen. Wist je bijvoorbeeld dat botox gebruikt wordt tegen zweten? Het wordt vaak gebruikt tegen zweten onder de oksels. 

Maar het gaat nog verder dan dit. Het wordt ook gebruikt tegen hoofdpijn. Je denkt waarschijnlijk nog steeds dat botox een vulling is. Het is eigenlijk een bacterie die botuline toxine heet. Het is een natuurlijke bacterie die de spieren ontspant. Het kan de spieren in je hoofd dus ontspannen en het zorgt ervoor dat je minder last hebt van hoofdpijn. 

Botox kan dus veel meer doen dan botox in lippen. Het is een cosmetische ingreep die vrijwel geen gevolgen met zich mee brengt. Het is hiernaast natuurlijk en komt van origine in je lichaam voor. Dit betekent dat je lichaam het afbreekt en ervoor zorgt dat het resultaat verdwijnt.

https://faceland.nl/