NL Web
Rechten

Privé detective

De privé detective wordt meestal op zaken gezet waar de politie weinig tijd voor heeft. Je gaat bijvoorbeeld naar de politie toe omdat je opgelicht wordt. Voor een aangifte vraagt de politie om bewijslast. Terwijl je juist gehoopt had dat de politie dit zelf zou aanleveren. Quso.nl kan helpen om een privé detective te sturen om bewijzen te leveren. Als erkend recherchebureau mogen we rechtsgeldige bewijzen aanleveren. Dit wil zeggen dat als blijkt dat er inderdaad iemand schuldig is aan oplichting je hier direct iets tegen mag doen. De politie zal iemand oppakken en bestraffen op basis van de aanwezige bewijzen. Je hebt meteen een harde zaak om iemand op te pakken. Het zou natuurlijk ook kunnen dat je opgelicht bent, maar je geen idee hebt door wie. De privé detective kan dit voor je uitzoeken en je overleveren aan de politie.

Screenen van personen

Natuurlijk kan je ook proberen om oplichting te voorkomen. Helaas is dit wel vaak lastiger dan je zou denken. Door vooraf personen te screenen kan je het risico op oplichting verkleinen. Bijvoorbeeld door vast te stellen wat het verleden van een persoon is. Heeft iemand al een verleden met oplichting of bedrog? Dan weet je meteen dat je er ver uit de buurt moet blijven. Vooral bij belangrijke zakendeals is het handig om iemand in te schakelen om bewijzen te verzamelen. Je wil niet uiteindelijk in de problemen komen omdat iemand anders z’n afspraken niet nakomt bij een zakendeal. Quso.nl kan helpen bij het screenen van personen en het vaststellen van de identiteit. Je weet zo zeker wie je voor je hebt zitten. Doordat we vooraf duidelijke afspraken maken weet je precies wat je van de privé detective mag verwachten. Daarnaast gaan we discreet te werk en mag de tegenpartij niets te weten komen. Ideaal als je in het geheim iemand wil screenen voordat je een deal sluit.

Bewijzen oplichting

Je bent opgelicht of je hebt het vermoeden dat iemand je oplicht. Je gaat naar de politie toe, maar al snel kom je van een koude kermis thuis. De politie wil bewijs zien dat je bent opgelicht. Alleen je weet niet goed wat je hiermee aan moet. Je had namelijk het idee dat de politie zelf het bewijs zou zoeken. Reden genoeg om een privé detective van Quso.nl in te schakelen. De privé detective kan helpen met bewijzen oplichting. We kunnen voor je uitzoeken wie je heeft opgelicht en hoe dit precies heeft kunnen gebeuren. Als erkend recherchebureau mag de politie deze bewijzen in een rechtszaak gebruiken. Je maakt het zo de politie wel heel makkelijk en de kans is groot dat ze je zaak nu wel serieus nemen. Door de identiteit en woonplaats van de verdachte te achterhalen kan deze direct opgepakt worden. Aarzel vooral niet en neem direct contact met ons op als je het vermoeden hebt dat je opgelicht wordt!