NL Web
Image default
Rechten

Heeft u een interim advocaat mededingingsrecht nodig?

Heeft u een interim advocaat mededingingsrecht nodig? Misschien is C-law iets voor u. Dit advocatenkantoor uit Amsterdam beschikt over vakkundige interim advocaten mededingingsrecht. Ook is de praktijk gespecialiseerd in consumentenrecht en corporate compliance. Het kantoor biedt de kennis en kunde van een interim advocaat mededingingsrecht in-house en op afstand aan. Tevens is de praktijk gespecialiseerd in het consumentenrecht en corporate compliance. Het kantoor behandelt ieder consumentrechtelijk vraagstuk waarin toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) een rol speelt. Klanten die samenwerken met het advocatenkantoor zijn met name ondernemingen, instellingen, overheden, organisaties en andere advocatenkantoren. De sectoren waarin zij opereren, zijn erg divers.

Raad en daad

De interim advocaat mededingingsrecht werkt vooral aan zaken waarin het draait om marktverdeling en misbruik van machtsposities. Een voorbeeld hiervan is dat uw concurrenten een kartel vormen en u een claim wilt indienen wegen kartelvorming. Hierbij kan de gespecialiseerde interim advocaat mededingingsrecht u met raad en daad bijstaan. Hij kan bijvoorbeeld ook helpen bij kartelonderzoeken. Het Amsterdamse advocatenkantoor doet zowel bestuursrechtelijke als civielrechtelijke procedures. De praktijk opereert binnen domeinen van verschillende toezichthouders (bijvoorbeeld de ACM, Nederlandse zorgautoriteit (NZa), de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en de Nederlandse Voedsel en warenautoriteit (NVWA) en de Europese commissie).

Aanvulling op andere advocatenkantoren

Dankzij de specialistische kennis, kunt C-law zien als hét niche advocatenkantoor. Daarom zien klanten het kantoor als ideale aanvulling op andere kantoren. De praktijk behandelt niet enkel zaken die over mededingingsrecht gaan. Ook voor compliance en consumentenzaken bent u bij hen aan het juiste adres. Het kantoor beschikt over jarenlange ervaring en heeft zodoende ook toegang tot een breed internationaal netwerk met alle topspecialisten. De ervaring is opgedaan in de internationale advocatuur en als toezichthouder in het bedrijfsleven. Het klantenbestand van het kantoor bevindt zich in verschillende sectoren zoals agri (food) en health, technologie en innovatie en transport en logistiek.