NL Web
Vervoer en transport

Goedkoop reizen naar Schiphol

Goedkoop reizen naar Schiphol? Huur taxibusjes!

Op zoek naar een taxibus in Amsterdam, of een busje naar Schiphol?  Lees hier ons advies. Taxibusjes zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt, wanneer je je reis naar Schiphol wilt plannen. Toch is het een ontzettend handige en voordelige manier om naar de luchthaven toe te reizen. Vooral als je met meerdere mensen op vakantie gaat, ben je veel goedkoper uit dan wanneer je kiest voor andere opties van vervoer. Je betaalt namelijk een vaste prijs voor de taxibusjes, afhankelijk van het aantal kilometers die je reist. Deze kun je dan delen door het aantal personen. Zou je kiezen voor openbaar vervoer, dan betaal je allemaal hetzelfde hoge bedrag, ongeacht hoeveel personen.

 

Waarom is het goedkoper om taxibusjes te huren?

Openbaar vervoer is duur in Nederland. En wanneer je met meerdere mensen rijdt en de kosten bij elkaar optelt, kom je onnodig hoog uit. Je kunt veel beter kiezen voor het huren van een taxi met chauffeur. Immers hoe meer mensen, hoe lager de prijs per persoon. Niet alle taxi’s zijn overigens voordelig. De goedkoopste taxibusjes kun je huren op de website van Goedkoop naar Schiphol. Hier betaal je een vaste prijs die ten opzichte van reguliere taxiprijzen zeer laag is. En je hoeft niets aan kwaliteit in te leveren, want de taxibusjes zijn in nette staat. Kijk hier voor hun Facebook pagina voor een Schipholtaxi.

 

Andere redenen om een bus met chauffeur te huren

Een ander zeer groot voordeel van taxibusjes is dat deze je van deur tot deur brengen. Je wordt bij huis opgehaald en bij de ingang van de luchthaven afgezet. Kies je ervoor een taxi te huren voor de terugreis, dan wordt je helemaal naar huis gebracht. Geen trein of lijnbus kan hier tegenop. Daarnaast hoef je met de taxibus niet te stoppen op allerlei plaatsen waar je niet langs hoeft. Dit is iets wat bussen en treinen doorgaans meerdere keren per rit doen.

En denk eens aan reizen in de nacht. Vaak genoeg vertrekken vliegtuigen ’s morgens erg vroeg, waardoor openbaar vervoer nog geen optie is. Dan bieden taxibusjes uitkomst.