NL Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor professionele waterwerken in Zuid-Holland schakelt u dit bedrijf in

Is een vlonder toe aan vervanging of kan uw voetgangersbrug wel een opknapbeurt gebruiken? Gebr. de Hollander in Hazerswoude-Dorp, is hét bedrijf voor waterwerken in Zuid-Holland. Alle expertises op het gebied van remmingwerken, vlonders, steigers, beschoeiingen en het aanleggen van bruggen heeft dit bedrijf in huis. Samen in overleg voor en tijdens het project komt dit bedrijf tot het gewenste resultaat. De meeste producten die dit bedrijf gebruikt, bestaan uit hardhout met het FSC-keurmerk. Hierdoor maakt u een duurzame beslissing als u kiest voor dit vakbekwame bedrijf. En is uw damwand toe aan extra bescherming? Geen probleem! Daar heeft dit bedrijf namelijk dé oplossing voor.

Een innovatief overzetsysteem voor uw damwand

Gebr. de Hollander uit Hazerswoude-Dorp is de trotste eigenaar van het GDH-©. Dit is een innovatief overzetsysteem dat de vaklieden zelf hebben ontworpen. Hiermee verlengt u uw huidige damwand en is er weinig tot geen last van bodemvervuiling. Dit is echter maar een greep uit de vele voordelen van dit systeem. Hecht u veel waarde aan het milieu? Dan is dit bedrijf in Zuid-Holland echt het bedrijf voor u als het gaat om waterwerken. Ook kunt u bij dit bedrijf terecht voor andere werkzaamheden, zoals sloopwerkzaamheden en grond-/terreinwerk. Kies voor Gebr. de Hollander en laat uw gebouw of installatie slopen op een veilige manier.

Bespreek uw wensen en vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in vakkundige waterwerken in de omgeving van Zuid-Holland? Neem dan gerust contact op met Gebr. de Hollander uit Hazerswoude-Dorp en geef aan wat uw wensen zijn voor het project. In overleg met u stellen de vaklieden een offerte op maat voor u op, zodat u weet wat de hoogte is van de kosten van uw investering. Op de website van dit bedrijf vindt u gemakkelijk de contactgegevens. Kies voor dit bedrijf en ga voor duurzame werkzaamheden!