NL Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor standaard of maatwerk evenementenmunten

Voor kwalitatief hoogwaardige evenementenmunten moet u bij Damen Plastics zijn! Dit bedrijf is gespecialiseerd in de productie en verkoop van plastic betaalmunten en biedt vele mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor munten in standaarduitvoeringen, maar ook voor maatwerk kunt u bij deze specialist terecht. Heeft u een voorkeur voor bepaalde kleuren en ontwerpen? Of wilt u misschien zelfs uw logo en tekst op de munt laten drukken? Het is allemaal mogelijk! Ze hebben een eigen fabriek en machinepark met meerdere spuitgietmachines. Hierdoor kunnen ze niet alleen kwalitatief hoogwaardige munten leveren, maar zorgen ze ook voor een snelle productie en levertijd.

Zowel het kopen als huren van munten is mogelijk

Wanneer u regelmatig evenementen organiseert, weet u dat evenementenmunten onmisbaar zijn. Met dit betaalmiddel kunnen bezoekers eten en drinken kopen of betalen in de garderobe en voor kluisjes. Als u de plastic betaalmunten regelmatig nodig heeft, kunt u de munten het beste kopen. Zo kunt u ze ook weer gebruiken voor uw volgende evenement. Gaat het echter om een eenmalig evenement of een event dat u slecht één keer peer jaar organiseert? Dan kan het huren van munten ook een goede optie zijn. Bij Damen Plastics is het mogelijk om munten te huren voor een bepaalde periode en tegen scherpe prijzen. Bent u benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan zeker contact op met deze specialist.

Neem contact op met deze specialist

Of u nu evenementenmunten gaat kopen of huren, u profiteert altijd van goede kwaliteit, uitstekende service en scherpe prijzen. Bent u benieuwd wat de consumptiemunten voor uw evenement ongeveer gaan kosten? Vraag dan een offerte aan. Zo krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten en weet u waar u aan toe bent. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend en doet u eenvoudig via het online formulier. Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Damen Plastics. U vindt de contactgegevens op hun website.

https://damenplastics.nl/