NL Web
Image default
Particuliere dienstverlening

Een narcose behandeling bij de tandarts is echt een uitkomst

De meeste mensen gaan niet met plezier naar de tandarts, maar ze zien wel in dat een regelmatige controle grotere problemen in de toekomst voorkomt. Er zijn ook mensen die zo bang zijn voor de tandarts, dat ze dat risico veel liever wel nemen. Er zijn gelukkig specialistische tandartspraktijken, zoals Tandartspraktijk St. Jozef in Deventer, waar ze zich hebben gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die soms te bang zijn om de stoel in te stappen. Voor deze mensen biedt de tandarts een behandeling onder volledige narcose aan, zodat het ook voor hen mogelijk is om de tanden zo lang mogelijk gezond te houden.

Een rustige en kalme sfeer

Vanaf het moment dat u de praktijk in Deventer binnenstapt om over de narcose behandeling met de tandarts te praten, ziet u dat de sfeer aangenaam en kalmerend is. De tandarts spreekt eerst met u over de opties en u bepaalt dan samen wat het beste plan van aanpak voor u is. De tandarts kan u volledige narcose aanbieden, maar een sedatie is ook mogelijk. De afspraak voor de narcose behandeling bij de tandarts in Deventer wordt ingepland en u gaat met een goed gevoel naar huis. Het feit dat u volledig onder narcose wordt gebracht stelt u erg gerust.

De grote dag

Het tijdstip is aangebroken dat u bij de tandarts onder volledige narcose gaat. Als het goed is, heeft u minimaal 6 uur niet gegeten en gedronken. U wordt eerst in slaap gebracht door een anesthesist die er ook voor zorgt dat u veilig bent en niet wakker wordt. Terwijl u slaapt wordt de gehele behandeling uitgevoerd en als u weer bijkomt is alles achter de rug. Als het goed is zal u geen bijverschijnselen ervaren van de narcose. Het enige wat u dan nog moet doen, is rustig bijkomen. Na een uurtje mag iemand u dan komen ophalen en gaat u naar huis.