NL Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor een professioneel calculatiebureau gaat u naar deze specialist

Als u een bouwproject onder handen neemt, komen daar natuurlijk ook bepaalde kosten bij kijken. Het is logisch dat u zich graag wilt focussen op het succesvol afronden van het bouwproject en niet veel tijd en zin heeft om het hele kostenplaatje in kaart te brengen. Gelukkig kunt u daar een externe partij voor inschakelen. DDC Consulting is een professioneel calculatiebureau dat u graag helpt met het bewaken, begroten en besturen van alle bouwkosten die bij zo een project van toepassing zijn. De hoogopgeleide en ervaren medewerkers van DDC Consulting werken op een systematische en vakkundige manier met een juiste kosten-kwaliteitverhouding. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat.

Laat een meerjarenonderhoudsplanning opstellen van uw bouwproject

Naast het kostenplaatje, is ook het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning van uw bouwproject van belang. Een meerjarenonderhoudsplanning, of in het kort een MJOP, is een planning waar verschillende aspecten van het bouwproject in uitgewerkt worden. Het is logisch dat u hier niet alles van weet en liever bezig bent met het bouwproject zelf. Daarom kunt u ook hiervoor de ervaren medewerkers van DDC Consulting voor inschakelen. Zij helpen u graag met het opstellen van zo een MJOP voor onder andere het dak, de gevel en vaak ook het trappenhuis en de kozijnen.

Neem contact op met deze specialist en bespreek de mogelijkheden

Wilt u uw bouwproject tot een succesvol einde brengen, maar heeft u nog moeite met het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning en het doen van een kostenberekening? Schakel dan de hulp in van DDC Consulting. Dit calculatiebureau beschikt over hoogopgeleide medewerkers met veel ervaring. Zij helpen u graag door een aantal secundaire taken van het bouwproject onder handen te nemen. U kunt meer informatie vinden op de website van deze specialist. Ook als u nog vragen heeft of de mogelijkheden wilt bespreken, bezoekt u de website voor alle contactgegevens.