NL Web
Image default
Banen en opleidingen

Met behulp van dit werving- en selectiebureau vind jij jouw toekomstige baan in de Food branche

Heb jij een hbo- of wo-opleiding afgerond die gericht is op levensmiddelentechnologie, biotechnologie of een ander soortgelijk thema? Dan wil je natuurlijk ook een baan vinden in de Food branche die hier volledig op aansluit. Dit is echter niet altijd even makkelijk en daarom helpt MY Recruitment je daar graag bij. Dit werving- en selectiebureau zoekt voor jou een uitdagende functie in de Food branche uit waarbij jou jouw kennis in de praktijk kunt gaan toepassen.

Hét geschikte bedrijf om jou te ondersteunen tijdens je zoektocht

Bij MY Recruitment zijn ze al twee decennia actief als werving- en selectiebureau in onder meer de Food branche. Alle medewerkers zijn zelf in deze branche werkzaam geweest, waardoor ze over veel kennis van de markt beschikken. Dit maakt hen dan ook hét perfecte bedrijf om jou te helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. MY Recruitment werkt samen met verschillende partners, waaronder producenten en leveranciers van ingrediënten in de levensmiddelenindustrie. Door deze samenwerkingen is de kans dat jij een baan vindt die aansluit op je interesses erg groot!

Begeleiding van begin tot eind

Het is niet zo dat ze bij MY Recruitment alleen een geschikte vacature voor je vinden. Ze doen bij dit bedrijf namelijk veel meer! Ze zoeken grondig uit of jouw interesses aansluiten op de vacature en helpen je bij de voorbereiding van je sollicitatiegesprek(ken). Blijkt het na je sollicitatiegesprek toch geen goede match te zijn? Dan krijg je een uitgebreide onderbouwing met bruikbare feedback.

Maak je interesse kenbaar

Ben je een leuke vacature tegengekomen op de website van dit werving- en selectiebureau voor de Food branche? Maak dan je interesse kenbaar door te reageren op de betreffende vacature. Hierna wordt spoedig contact met je opgenomen. Het is tevens mogelijk om je gegevens achter te laten, dan nemen de consultants van dit bedrijf contact met jou op wanneer ze iemand zoeken in jouw vakgebied.

https://www.my-recruitment.com/