NL Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

De voordelen van het inschakelen van een bemiddelaar voor vervanging tijdens zwangerschapsverlof

Een van jouw medewerkers is zwanger, wat nu? Het is belangrijk om zo snel mogelijk geschikte vervanging tijdens het zwangerschapsverlof te vinden. De zwangere medewerker zal namelijk een aantal maanden niet kunnen werken. Het vinden van een geschikte medewerker die de taken kan overnemen is dan essentieel. Om een geschikte medewerker te vinden kun je een bemiddelaar, zoals Four Months, inschakelen die dit voor jou regelt. Hier lees je de voordelen hiervan.

Snel een selectie kandidaten

De bemiddelaars zullen bij jou langskomen om een profiel samen te stellen. Je bespreekt dus wat voor door medewerker je nodig hebt en wat de eisen zijn. De bemiddelaars gaan daarna meteen aan de slag met het zoeken van geschikte kandidaten. Hierbij wordt er rekening gehouden met opleidingsniveau, ervaring en beschikbaarheid. Binnen een zeer korte tijd zal jij een selectie van kandidaten krijgen. Al deze kandidaten zijn al door een eerste selectie gekomen waardoor ze allemaal geschikt zijn voor de functie.

Ervaring met tijdelijke functies

Het netwerk van de bemiddelaars bestaat uit medewerkers en zelfstandigen die al ervaring hebben met tijdelijke functies. Hierdoor zullen zij zich snel kunnen aanpassen aan een nieuwe werkomgeving. Het overnemen van de taken en projecten is dan ook geen probleem voor deze medewerkers. Ook voor interim opdrachten kunnen deze bemiddelaars de juiste kandidaten vinden.

Reken op betrouwbaar en persoonlijk contact

Four Months zal veel van de taken uit handen nemen. Je kan op deze manier erg snel vervanging tijdens het zwangerschapsverlof vinden. In dit proces heb je altijd persoonlijk contact met de bemiddelaar. Zij zullen jou op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent. Daarnaast kun je rekenen op een positieve uitkomst. Veel bedrijven zijn namelijk erg tevreden over de diensten van deze bemiddelaars. Het zoeken naar vervanging voor zwangerschapsverlof was nog nooit zo makkelijk!

https://fourmonths.nl/