NL Web
Image default
Auto’s en Motoren

De Kunst van Auto Poetsen bij Ziebart Nederland

Auto’s zijn veel meer dan alleen machines; ze zijn onze trouwe metgezellen op de weg, getuigen van vele levensmomenten. Bij Ziebart Nederland begrijpen we deze speciale band en bieden we een auto poetsdienst die de ware schoonheid van uw auto onthult.

De Magie van een Professionele Auto Poetser

Een auto poetser is geen gewone schoonmaker. Het is een specialist die uw auto transformeert en nieuw leven inblaast. Bij Ziebart Nederland nemen we deze taak zeer serieus.

1. Exterieure Verzorging:

 • Voorwas: Met onze hogedrukreiniger verwijderen we los vuil en gruis, om latere krassen te voorkomen.
 • Handwas: Elke centimeter van uw auto wordt zorgvuldig gewassen met pH-neutrale zeep en zachte sponzen.
 • Velgen: We gebruiken een speciale reiniger om hardnekkige vlekken zoals remstof te verwijderen.
 • Drogen: Na het wassen drogen we de auto grondig om watervlekken te voorkomen.
 • Kleien & Polijsten: Deze fasen zijn cruciaal voor het verwijderen van ingebed vuil en lichte krasjes, en herstellen de glans van uw auto.
 • Bescherming: We sluiten af met een beschermende laag van wax of sealant, voor een oogverblindende glans.

2. Interieurverzorging:

 • Stofzuigen: Geen plek wordt overgeslagen tijdens onze grondige stofzuigbeurt.
 • Reinigen: Alle interne oppervlakken krijgen de nodige zorg, inclusief speciale behandeling voor lederen oppervlakken.
 • Ramen: Een streeploze afwerking voor een perfect zicht op de weg.
 • Diepere Reiniging: Indien nodig voeren we een diepere reiniging uit, inclusief stoomreiniging of shampoo.
 • Deodoriseren: We zorgen ervoor dat uw auto niet alleen schoon lijkt, maar ook schoon voelt en ruikt.

Bescherming: Een Cruciaal Aspect

We gebruiken zelfontwikkelde beschermende coatings om uw auto te wapenen tegen schade, waaronder krassen, vuil en roest. Dit is niet zomaar een extraatje; dit is een belofte van Ziebart Nederland om de levensduur van uw geliefde auto te verlengen en zijn waarde te behouden.

 1. Krassen en Steenslagbescherming: Onze beschermende coatings zijn ontworpen om het exterieur van uw auto te beschermen tegen krassen, steenslag en andere schade die vaak voorkomt tijdens dagelijks rijden. Deze coating vormt een duurzame barrière tussen uw autolak en de harde elementen op de weg, waardoor de kans op lelijke krassen en beschadigingen aanzienlijk wordt verminderd.

 2. Roestpreventie: Roest kan een van de grootste vijanden van uw auto zijn, vooral als u in een omgeving woont waar de weersomstandigheden de kans op roestvorming vergroten. Onze speciale roestbeschermingsbehandeling zorgt ervoor dat uw auto beschermd is tegen corrosie en roestvorming. Dit is van cruciaal belang om de structurele integriteit van uw auto te behouden en om dure reparaties in de toekomst te voorkomen.

 3. Gemak van Onderhoud: Een goed onderhouden auto is een blije auto. Onze beschermende coatings maken het onderhoud van uw auto veel gemakkelijker. Met een glad en afstotend oppervlak is het verwijderen van vuil, insectenresten en vogelpoep een fluitje van een cent. Bovendien zal de glans van uw auto langer behouden blijven, wat betekent dat u minder vaak naar de poetsdienst hoeft.

https://ziebartnederland.nl/auto-poetser/