NL Web
Image default
Auto’s en Motoren

Een oldtimer huren voor een speciale gelegenheid

Wie droomt er nu niet van het rijden in een oldtimer? Wanneer je zo’n klassieke wagen op de weg ziet rijden, is de wens groot om ook ooit zelf de weg op te gaan in een oldtimer. Het aanschaffen van een oldtimer is een grote investering en brengt veel onderhoudskosten met zich mee. Dit maakt het voor veel mensen minder aantrekkelijk om zelf een oldtimer te kopen. Dit hoeft niet te betekenen dat je nooit in zo’n wagen kunt rijden. Een oldtimer huren is de perfecte oplossing. Lees hier meer over waarom en hoe je een oldtimer kunt huren.

Een oldtimer voor de bruiloft

Via een oldtimer verhuur kun je eenvoudig een oldtimer huren voor speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een oldtimer voor de bruiloft. Een klassieke Jaguar of een hip Volkswagen busje zijn natuurlijk geweldige opties voor de trouwauto. Maak een spetterend entree door te arriveren in een klassieke bolide. Geniet van de ruime keuze aan oldtimers en selecteer jouw favoriet als trouwauto.

Huren voor op reis

Wil je met al vrienden een weekendje weg of ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een dagje uit met het gezin? Ook dan kun je een oldtimer huren en de weg opgaan. Geniet van een prachtige rit door het land of een Volkswagen busje waar de hele groep inpast. Het is een gegarandeerd succes.

Huur ook een oldtimer voor jouw speciale gelegenheid of een weekendje weg. Je kunt eenvoudig jouw droomauto huren bij een oldtimer verhuur en geniet je altijd van de beste voorwaarden. Dankzij het huren van een oldtimer geniet je van alle lusten van de wagen, maar zit je niet vast aan de lasten. Zo is het rijden in een oldtimer een droom die te verwezenlijken is.

Bij Huureenoldtimer.nl huur je verschillende stijlvolle oldtimers voor een scherpe prijs en gunstige voorwaarden. Bekijk direct de website voor alle modellen en vraag een offerte aan.